Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar:
  • de eigenaar van de website;
  • gebruik(en):
  • alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
6. Toestemmming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
7. De Merknamen en het beeldmateriaal zijn van de respectievelijke merkrechthouders.

 

Auteursrechten

Alle inhoud van Mom on Top is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mom on Top. Om toestemming aan te vragen kunt u contact op te nemen met info@Momontop.nl, bij het verkrijgen van toestemming is het verplicht om terug te linken naar Mom on Top

Daarnaast kan de inhoud op Mom on Top op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur. Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast.

Neem contact op wanneer u denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van u of uw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Ik zal er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

 

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met mij opnemen.