Search here...
TOP
Health Winactie

Dag 7 | WIN de Jouwbox: Een box vol gezonde producten

De laatste winactie van de week, maar zeker niet de minste! Vandaag maak je namelijk kans op de Jouwbox! Een box vol gezonde producten. Producten die zorgvuldig worden uitgekozen, zodat je zeker weet dat er echt geen schadelijke ingrediënten in zitten.

Ralph Moorman’s favorieten

Ralph Moorman is de man achter de Jouwbox. Hij is professioneel voedingsdeskundige, spreker, docent, auteur en levensmiddelenadviseur. Zijn doel is om mensen bewust te maken van het feit dat we te weinig bewegen en te ongezond leven, wat leidt tot een hormonale disbalans. Hij heeft dus nu een box samengesteld waar allemaal producten inzitten die je met een gerust hart kunt eten of op je huid kunt smeren: de Jouwbox! Een box met 11 producten ter waarde van 150 euro, maar aan te schaffen voor maar liefst 39 euro via de website van Jouwbox. Helemaal niet gek dus!

Jouwbox: Ook mijn favoriet

Ik heb al wel eens eerder geschreven over mijn hormonale disbalans. Ik heb PCOS. Een verstoring in mijn hormoonbalans, waardoor ik geen eisprong heb kort gezegd. Er komt nog veel meer bij kijken, zoals: overbeharing, stemmingswisselingen, paniekaanvallen en acné. Als je hierop gaat Googelen, kom je nog veel meer narigheid tegen, wat gelukkig niet allemaal voor mij op gaat. Zo zijn mijn beide jongens wel door middel van hormoonbehandelingen op de wereld gekomen en helaas niet op de spontane manier. Ik probeer dus best wel te letten op wat ik eet en wat ik op mijn huid smeer. De Jouwbox editie 1 en editie 2 heb ik in het verleden al mogen testen en met heel veel plezier! Zo ben ik echt fan van de deodorant die in de eerste editie zat en de oogcrème van Piroche.

Win een Jouwbox voor jezelf en voor een vriend of vriendin!

Deze winactie is echt heel exclusief, want ik mag in samenwerking met Jouwbox de derde editie gaan weggeven aan jou en aan een vriend of vriendin! GAAF! Deze box komt pas op 15 november uit, dus wat er in zit is een nog grote verrassing! Ik ben stiekem erg jaloers, dat snap je.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like Mom on Top op Facebook
 2. Like Jouwbox op Facebook
 3. Tag een vriend of vriendin onder de Facebookpost met wie je samen wilt winnen

Deze actie loopt ook via Instagram! Volg de stappen daar ook om meer kans te maken.

| De winactie loopt van 07 november tot en met 15 november. Op 16 november nemen wij contact op met de winnaar. Afbeeldingen zijn eigendom van Jouwbox.

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of two boys | Fitness | Health | Momlife

«

»

5 COMMENTS

 • Fleur

  Wat een leuke prijs! Ik ben gek op dit soort verrassingsdoos, dus ik doe graag mee

 • Petra

  Oh dit klinkt wel erg goed en echt wat voor mij! Hier ook veel last van hormonen en stress waardoor ik vaak verkeerd en ongezond eet. Wat dus juist niet de bedoeling is! Dit is helaas ook aan mijn huid te merken.. kortom, ik maak graag kans op deze box!

 • Danielle

  Wat leuk al die prijzen die je weggeeft! Deze is ook weer zo gaaf!

 • Renata Feyen

  Lijkt me best wel interessant – heb meegedaan aan de actie – tx 🙂

 • Marian B

  Mijn beste vriendin en ik houden van verrassingen, ik doe daarom graag mee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: