Search here...
TOP
Lifestyle

De 5 voordelen van een seksspeeltje in de slaapkamer

De 5 voordelen van een speeltje in de slaapkamer

Er heerst nog steeds een enorm taboe op seksspeeltjes. Maar dat is totaal niet nodig! Uit onderzoek blijkt dat zelfs 85% van de vrouwen wel eens een seksspeeltje gebruikt, dus laten we dit taboe maar gewoon direct droppen en verder gaan naar de 5 voordelen van een speeltje in de slaapkamer.

1. Het geeft je relatie een boost

Als je goed bekend bent met elkaar en een stapje verder wilt gaan, kun je samen leuke speeltjes aanschaffen voor in de slaapkamer. Kijk eens samen op internet wat er allemaal te koop is! Er zijn allemaal diverse webshops, zoals Sinful, die enorm veel leuke seksspeeltjes verkopen voor jou en je partner samen om uit te proberen. Het tilt je relatie naar een hoger niveau en je leert mekaar op een ander level kennen.

2. Het helpt je even ontstressen

Het leven is al super gehaast en stress komt daar zo nu en dan bij kijken. Door te masturberen met een seksspeeltje, word je compleet ontspannen. Even alle gedachten en zorgen laten varen en genieten van een momentje plezier.

3. Het is goed voor je hart

Natuurlijk ben je al een enorme fitgirl. Je sport waarschijnlijk regelmatig! Maar masturberen met een speeltje kun je ook onder topsport scharen! Je hart gaat sneller pompen en dat is super gezond! Je hebt minder kans op suikerziekte en gewichtstoename, dus go for it!

4. Het zorgt gegarandeerd voor een orgasme

Volgende taboe even aanspreken? Er zijn veel vrouwen die geen orgasme ervaren bij het hebben van seks met een partner. Door te experimenteren met een seksspeeltje, kun je kijken wat jij lekker vindt. Door de trillingen van een vibrator kom je sneller tot een hoogtepunt. Daarom kom ik hierdoor ook weer bij punt 1, gebruik een speeltje samen met je partner!

5. Het houdt je libido hoog

Door te masturberen met een seksspeeltje kun je echt even je gedachten uitzetten, wat ik bij punt 2 al aangaf. Maar doordat je erogene zones ook enorm geprikkeld worden door de vibratie van een seksspeeltje, krijg je veel meer zin in seks. Je hoeft er minder lang over na te denken of je wel zin hebt in een stevige vrijpartij doordat je eens anders geprikkeld wordt.

Ben je overtuigd om een speeltje aan te schaffen?

De 5 voordelen van een seksspeeltje in de slaapkamer
Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.