Search here...
TOP

Wie zit er achter Mom on Top?

Hi! Ik ben Kimberley, moeder van twee jongens (7 en 5 jaar) en van een meid van 3 maanden! Ik schrijf op Mom on Top over sport, gezondheid, mode en lifestyle. Ook vind je af en toe een recept op de website, maar ik ben niet echt een hele goede keukenprinses.

Hoe het begon

In 2017 ben ik begonnen met schrijven over sport, omdat ik zelf graag sport. Ik gebruikte daarnaast mijn Instagram-account om andere moeders en vrouwen te motiveren en dat sloeg kennelijk goed aan. Vaak kreeg ik de vraag hoe ik tijd maakte voor sport en hoe ik dit combineerde. Daarom besloot ik te gaan schrijven over mijn lifestyle. Het begon met gastbloggen, maar al gauw besloot ik een eigen website te starten: Mom on Top bestond op 1 november 2017. Langzamerhand kwamen er meerdere onderwerpen op de website, want ik sport natuurlijk niet alleen maar. Ook ben ik erg gek op mode en op heerlijke gezonde producten.

Bloggen is niet een fulltime baan voor mij. Naast Mom on Top werk ik 3 dagen in loondienst, maar wie weet hoe de toekomst zich gaat ontwikkelen. Ik vind het heerlijk om te schrijven over de dingen waar ik echt heel enthousiast van word. Dat zijn voornamelijk de dingen die mij helpen om in het dagelijkse leven in balans te blijven. Sommige moeder cijferen zich helemaal weg zodra ze kinderen krijgen, maar ik vind dat je vooral ook nog een eigen leven hebt naast het gezinsleven. Ik zie mezelf daarom ook niet echt als een officiële mamablogger, maar dat heb je vast al gemerkt als je mijn berichten leest. Heel veel plezier op mijn website. Schroom zeker niet om contact op te nemen voor een samenwerking of stuur me gewoon zomaar een berichtje. Altijd leuk!