Search here...
TOP
Food

De meest gewaardeerde maaltijdbox van Nederland

Wat ga jij met kerst op tafel zetten? Een heerlijk varkenshaasje of ga je gourmetten? Weet je dat er ook mensen zijn die geen geld hebben voor een kerstdiner? Laat staan voor een normale maaltijd. Hun zorg is niet “Wat eten we met kerst”, maar “Eten we met kerst?” Daar word ik echt heel verdrietig van. Daarom zet Voedselbanken Nederland deze kerst de meest gewaardeerde maaltijdbox van Nederland in de spotlight en hoop ik dat jij, net als ik, jouw steentje kunt bijdragen, zodat iedereen te eten heeft met kerst.

Overal maaltijdboxen

Tegenwoordig word je bijna dood gegooid met maaltijdboxen. Het gaat weer wat beter met de economie en mensen zijn te lui om nog zelf naar de winkel te gaan voor boodschappen (ik ook hoor!) of hebben geen tijd en zin om een maaltijd bij elkaar te zoeken en bestellen een handige maaltijdbox om die reden. Maar er zijn ook gezinnen die geen geld hebben voor dit soort dingen en zelfs al geen geld hebben om naar de supermarkt te gaan. Daarom heeft de voedselbank een maaltijdbox voor deze mensen. Geen overbodige luxe, maar een levensbehoefte.

Met jouw donatie bezorg je een ander een fijne kerst

Ik schrijf dit bericht echt met tranen in mijn ogen, want het gaat me echt aan het hart dat dit zo is. Zeker omdat ik kinderen heb en je niet zou willen dat ze honger zouden moeten lijden. Toen ik klein was en mijn vader en moeder gingen scheiden, kwam mijn moeder in de bijstand terecht en hadden we eigenlijk al niets om van te leven. We hadden vaak het geluk dat vrienden af en toe iets kwamen brengen. Vreselijk. Dit wil je niet, zo zou niemand moeten leven. Daarom is het heel fijn dat de voedselbank er is. Met alleen al een donatie van 5 euro, maak jij een gezin blij met een maaltijdbox. Denk er eens goed over om deze mensen een maaltijd te bezorgen. Ik hoefde hier niet over te twijfelen hoor en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Help ook alsjeblieft mee en doneer een bedrag aan Voedselbanken Nederland. Op deze manier kan iedereen genieten van kerst.

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

10 COMMENTS

 • Joanne

  Wat goed om hier een artikel over te schrijven. Het is inderdaad zo belangrijk om onder de aandacht te brengen!

 • Nadia

  Een mooi initiatief! Een donatie op deze manier doe ik niet, maar in mijn familie zijn wel mensen die een beetje hulp kunnen gebruiken deze maand, dus dat doe ik dan ook graag!

 • Renata Feyen

  Tja als je iets hebt meegemaakt begrijp je veel beter wat het wil zeggen 🙂

 • Sherry

  Een heel mooi initaitief. Ik snap nu waarom de maaltijdbox zo gewaardeerd is.

 • kiki hasselton

  wat een mooi initiatief zeg!! goed dat dit er is!

 • Silke De Backer

  Oh, wat een mooi initiatief! Ik heb de voedselbanken van België dit jaar een gift gedaan!

 • Herma Andela

  Ja ik ga het ook even dien, mooi initiatief (3

 • Tamara

  Wat een goed initiatief zeg ik vind altijd dat er veel gedacht wordt aan goede doelen in het buitenland maar dat het hier ook gewoon veel nodig is

 • MC Kleuver

  Super tof dat de Voedselbank zo een pakket uitgeeft. Dat is echt nodig voor de mensen die het niet kunnen betalen.

 • Sofie Vanden broeck

  Wat een mooi goed doel zeg! ik neem eens een kijkje naar de website 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.