Search here...
TOP
Kids

Philips K4607 | De beste draadloze kinderkoptelefoon

Philips K4607 | De beste draadloze kinderkoptelefoon

Opzoek naar een goede, draadloze koptelefoon voor jouw kindje? Een koptelefoon die het gehoor niet kan beschadigen en waarbij je kindje jou nog steeds kan horen als je tegen hem of haar praat? Dan word je blij van de Philips K4607 kinderkoptelefoon! We hebben hem voor jou getest!

Een kinderkoptelefoon die het gehoor niet beschadigt

Herken je het? Je kindje zit lekker een filmpje of een spelletje te doen op de tablet waarbij het geluid op een gegeven moment enorm irritant wordt voor jezelf? Hier in huis heb ik vaak de radio aan en mijn twee kids die ondertussen lekker door elkaar filmpjes kijken of liedjes luisteren. Na 15 minuten ben je zelf ook helemaal overprikkeld! Een koptelefoon hebben we eerder niet in huis gehad, omdat ik bang ben dat ze hem te hard aanzetten en het gehoorbeschadiging veroorzaakt. Daarom ben ik blij dat ik de Philips K4607 draadloze koptelefoon voor kinderen mocht testen.

Philips K4607 | De beste draadloze kinderkoptelefoon

Deze kinderkoptelefoon zit namelijk niet op of in de oren van je kindje, maar zit er net voor. Het maakt gebruik van beengeleidingstechnologie. Dat betekent dat de koptelefoon rust op de jukbeenderen en dat geluidvibraties door de jukbeenderen worden geleid. Hierdoor zijn de oren direct bescherm tegen harde geluiden. Wat ook fijn is, is dat je kindje daardoor gewoon de omgevingsgeluiden hoort en kan reageren als je tegen hem of haar praat.

Draadloze koptelefoon voor je kindje

Ook heel fijn dat deze draadloos is. Het pairen is echt zo gebeurd met bluetooth en ze kunnen hem makkelijk zelf aan en uit zetten. Zo zit er geen snoer in de weg en kunnen ze bij wijze van 5 uur achter elkaar gebruik maken van de koptelefoon. Ook kan je deze bedienen met een app, zodat je het volume en gebruik in de gaten kunt houden. Hier thuis zijn ze er echt heel blij mee! Het enige waar ze even aan moesten wennen was het feit dat er iets op hun oren rust en de druk van het rusten op het oor soms een beetje vervelend werd. De adviesprijs is €99,- en je shopt deze koptelefoon van Philips hier!

Lees ook: 3x Hoe vind je het beste fietszitje voor voorop?

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.