Search here...
TOP
Lifestyle Winactie

Review + Winactie | Plan je droom met de Purpuz planner

Heb jij bepaalde doelen die je graag wilt realiseren, maar je weet nog niet precies hoe je dit gaat aanpakken? Dan is de Purpuz planner wat voor jou! Deze planner maakt het gemakkelijk jouw doelen helder te krijgen en maakt de weg er naar toe super makkelijk!

Purpuz Planner: Stappenplan naar jouw doel

Er zijn zoveel dingen die ik graag wil realiseren. Een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, 5 kilo aankomen, meer werken aan mijn website, maar ik kan dit niet allemaal tegelijk. Zoveel tijd heb ik niet, maar ook niet zoveel geld. Ik mocht de Purpuz planner proberen. Een planner die mij laat kiezen aan welk doel ik eerst wil werken en me helpt bij het realiseren hiervan.

purpuz planner

Hoe begin je?

Als eerst ga je al jouw doelen opschrijven, dan ga je ze onderverdelen in prioriteiten. Uiteindelijk kies je één doel waar je als eerst aan gaat werken. De Purpuz Planner heeft een stappenplan, zodat je dit aan de hand hiervan makkelijk kunt uitschrijven. Vervolgens schrijf je dat doel waar je als eerst aan wilt werken op en schrijf je daaromheen allemaal kleine doelen die nodig zijn om jouw grote doel te behalen. Ik koos voor 5 kilo aankomen door middel van krachttraining. Daaromheen schreef ik kleine doelen als ‘voedingsschema’, ‘sportkamer opbouwen’, krachttraining in de sportschool’ etc. Daarna ga je iedere stap uitschrijven en schrijf je de tijd erachter dat het kost om de stap te nemen.

Zo krijg je eigenlijk al heel goed een mooi stappenplan en weet je gewoon direct hoe je het moet gaan aanpakken om jouw doel te halen. Stel direct de deadline voor dit doel. Zo wordt het echt. Vervolgens kun je een maandplanning, weekplanning en dagplanning gaan maken in de planner. Je kunt ook werken in verschillende kleuren, zodat je direct kunt zien of werk en privé in balans zijn.

purpuz planner

Van de gezinsplanner af

Thuis hebben wij een gezinsplanner, dus ik moet even wennen aan de Purpuz Planner. Vooral het feit dat ik hem ook echt mee moet nemen, maar ik vind het echt een verademing. Het laat mij echt een heel mooi beeld geven van wat ik dit jaar wil realiseren en je maakt hiermee dus echt een heel handig stappenplan. Er staan mooie quotes in (wij vrouwen zijn gek op quotes, right?!) en er staan zelfreflectie momentjes in. Ik vind het echt heel mooi opgezet en ben erg blij dat ik deze planner mag hebben! Ik heb ook daadwerkelijk al stappen gezet om dichter bij mijn doel te komen. Dit probeer ik vast te houden! Je kunt de Purpuz Planner via deze link bestellen voor € 39,97.

Win de Purpuz Planner Pink!

Wat nog leuker is, is dat ik een roze Purpuz Planner mag weggegeven! Heb jij nog wat hulp nodig bij het realiseren van jouw doel? Dan is dit jouw kans! Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like Mom on Top op Facebook
  2. Tag onder het Facebookbericht minstens 2 vriendinnen
  3. Vertel hier onder dit artikel welk doel jij wilt realiseren

De winactie loopt van 20 maart tot en met 29 maart. Op 30 maart nemen wij contact op met de winnaar.

purpuz planner
Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • Cindel Bantjes

    Wat een leuke planner wist niet eens dat er zo iets bestond! Ik heb dit jaar als doel om een thuis studie te gaan starten. Ik werk parttime en heb een dochter, ik ben dus nog aan het uitzoeken hoe ik alles moet combineren met elkaar en hoe ik het aan ga pakken! Deze planner lijkt mij dus erg geschikt om mijn doel concreter en haalbaar te maken! 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.