Search here...
TOP
Kids

REVIEW|Slijmerige Barf Buddies

Houden jouw kinderen van spelen met slijm? Dan zijn de nieuwe Barf Buddies van Crate Creatures echt hip! En ik mag er een weggeven!

Slijmkotsende monsters

De Barf Buddies komen in diverse verschijningen met allemaal een mond of bek vol slijm! Je kunt ze aan hun staart trekken om ze het slijm te laten spugen. In het slijm vind je ook nog 3 verschillende collectibles, ook wel de Puke Pals genaamd. Zodra je klaar bent met spelen, kun je het slijm netjes in zijn bek opruimen en afsluiten met een deksel. De adviesprijs is €9,99.

Veel gegiechel en gegil

Voor mijn jongens was dit de eerste keer spelen met slijm. Voorheen waren ze er te jong voor. Ik hoorde een hoop gegiechel en gegil terwijl het slijm in en uit de bek werd gehaald. ‘Mama, jij ook even?’ Ik pakte het drilletje ook maar op, maar kreeg er rillingen van. Dit soort drilletjes heb ik al vaak aan mijn trui hangen, na een innige knuffel met de jongste, dus ik liet het maar over aan de jongens. Het is een groot succes! En gelukkig weten ze ook alles weer netjes achter te laten zodra ze klaar zijn met spelen, dus dat scheelt mij weer.
Mom on Top
TAGS:

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

5 COMMENTS

 • Werner

  Hier wordt regelmatig slijm zelf gemaakt. 😱 Zo’n Barf Buddie wordt daardoor echt haar beste vriend!

 • INGRID

  Wat leuk, mijn zoontje heeft het hier steeds over, ik verras hem en zijn broertje en zusje hier graag mee!

 • Anouk

  Jaaaaaaaa super leuk voor mijn boys!!!!

 • Marian B

  Monstertjes en slijm, de ideale combinatie voor mijn zoontje. Zelf is hij soms ook een slijmerig monster 😉 Ben er zelf eigenlijk ook nieuwsgierig naar, en alleen de verrassing welke er in zit is natuurlijk al leuk.

 • Sharon v Bregt

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn 3 kids. Die vinden dit geweldig!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.