Search here...
TOP
Lifestyle Beauty

REVIEW: Zelf je haar verven met WECOLOUR

zelf haar verven wecolour

Zelf je haar kleuren kan best spannend zijn! Ik weet er alles van! Daarom testte ik de haarkleuring van WECOLOUR. Wat ik ervan vind? Lees verder! (Plus korting!)

Ik liet mijn haar altijd bij de kapper verven

Onlangs heb ik voor het eerst in jaren mijn haar zelf geverfd, in plaats van bij de kapper. Ik vond het super spannend, want de laatste keer dat ik het zelf geverfd had, was op mijn 17e en dat ging helemaal mis! Ik wilde toen de roodtinten uit mijn haar en besloot op een zondag te gaan blonderen. Resultaat: knaloranje peentjeshaar en een spierwitte uitgroei! Het was verschrikkelijk! Ik ben die maandag gaan spijbelen van school en heb toen de hele dag bij de kapper in de blondeer gezeten om de oranje tinten eruit te krijgen. Daarna was mijn haar helemaal dood en moest het kort geknipt worden. Ik heb heel veel gehuild. Op dat moment besloot ik dat ik het nooit meer zelf ging doen.

Thuis je haar verven met WECOLOUR

Maar onlangs kwam daar verandering in. Mede door de lockdown, wisseldiensten van de man en het feit dat we zowat om de twee weken met kids thuis zitten en ik dus geen kans krijg om zelf naar de kapper te gaan. Ik besloot, na veel fijne reacties gelezen te hebben, de verf van WECOLOUR te proberen. Het zou super simpel zijn en de kleur kun je bepalen door de vragen op de website van WECOLOUR te beantwoorden. Ik ben echt een noob op dit gebied, dus het moest voor mij zo makkelijk mogelijk zijn.

En dat was het ook! In de box, zaten goede instructies met hoe je thuis zelf je haar kunt verven. Alhoewel ik de ‘haarverdeel instructies’ wel volop heb genegeerd, want daar snapte ik niets van (ben zo slecht met haar), maar volgens mij zit de kleur overal egaal! De achterkant kan ik toch niet zien, dus dat scheelt haha! De kleur is prachtig, glanzend en diep en met de haarverzorgingsproducten is dit heel goed te verzorgen. Best trots op mezelf!

Nog even handig om te weten. De producten van WECOLOUR zijn:

  • zonder ammonia 
  • zachter en beter voor je haar
  • geeft glans en verzorging aan je haar
  • prikt niet
  • ruikt neutraal
  • vervaagt bijna niet
  • kan geschikt zijn voor mensen die een haarverf (PPD) allergie hebben.
  • is ook geschikt voor mannen
  • is na opening nog 12 maanden houdbaar

Als laatst de voor en na foto natuurlijk!

Wil jij het ook eens proberen? Met code Koning5 krijg je op 26 en 27 april 5 euro korting op jouw favoriete haarkleur.

Kleur jij je haar zelf of laat je het liever doen?

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.