Search here...
TOP
Beauty

Medik8: Voor het oplossen van huidproblemen

Afbeelding is eigendom van Medik8

En toen was er een nieuwe rubriek gestart op Mom on Top. Naast sport ben ik namelijk ook gek op goede huidverzorging. Met goede huidverzorging bedoel ik producten die je verantwoord kunt smeren, dermatologisch getest zijn en je huid echt kunnen helpen. Vandaag daarom de producten van Medik8 onder de loep.

Waarom Medik8?

De naam vind ik alleen al erg interessant: Medik8. Medicate, maar dan even anders. Medik8 is onderzocht door biochemici, geformuleerd door farmacologen en ontwikkeld door huidverzorging experts. De producten van Medik8 zijn speciaal gemaakt voor het oplossen van specifieke huidproblemen, zoals acne, droogheid, roodheid, pigmentatie, anti aging en grove poriën.  Vooral de producten voor pigmentatie vind ik erg interessant, omdat ik iedere zomer een zwangerschapsmasker krijg.

Zwangerschapsmasker of pigmentatie

Twee jaar na mijn zwangerschap heb ik dus nog steeds een zwangerschapsmasker. Goed smeren met zonnecrème heb ik je al geadviseerd, maar in mijn geval was ik daar iets te laat mee. De vlekken waren al zichtbaar en ik smeer dus nu alleen om ergere vlekken te voorkomen. Medik8 heeft daar dus wel een oplossing voor, voor alle moeders zoals ik, die te laat zijn met smeren. Ze hebben onder andere een White Balance Original Serum. Dit serum is depigmenterend. Het zorgt ervoor dat het pigment dus verminderd. Of dit nou een zwangerschapsmasker is, sproetjes of schade van de zon. Er zit kojiczuur in, wat ervoor zorgt dat je huid iets bleekt en gaat stralen.

medik8

Bron: Apotheekenhuid.nl

Anti-Aging

Vanaf je 25e gaat je huid extra verzorging nodig hebben, omdat het collageen en de elastine gaan afnemen. Dit zijn de dingen die huid stevig en elastisch houden. Vanaf deze leeftijd ga je juist ook merken dat je huid af en toe wat extra’s kan gebruiken. Je ziet misschien al rimpels, maar je teint kan af en toe ook wat grauwer zijn. Vanaf je 25e zou je al kunnen beginnen met een milde antirimpelcrème. Vanaf je 30e mag het grove geschut tevoorschijn worden gehaald en kan je beginnen met een crème die huidveroudering tegengaat. Medik8 heeft hier een heel assortiment voor, zoals bijvoorbeeld de Medik8 C-Tetra Day Cream. Deze crème stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Medik8 heeft echt heel veel producten in deze lijn, dus kijk goed wat er bij je past.

In dit artikel heb ik slechts twee categorieën uitgelicht van de lijn van Medik8, maar kijk vooral even welke producten bij je passen en welke ze voor je hebben. Je kunt via Apotheek en Huid Medik8 kopen.

medik8

Bron: Apotheekenhuid.nl

Gebruik jij al een gezichtscrème? 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

2 COMMENTS

  • Girls-Things

    ken het merk niet, maar klinkt heel erg fijn!

  • allaboutbertina

    Ik ken het merk of de producten niet maar ze klinken wel heel erg fijn. Mooi die simpele verpakking.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.