Search here...
TOP
Kids

Tip van Sint: Trap er niet in!

De Sint is weer in het land en doet heel veel cadeaus van de hand. Poppen, Lego, auto’s en spellen. Iets wat de hartjes bekoort van die kleine rebellen. Wat neemt Sint vandaag onder de loep? Kijk nou jongens, het is een spel met heel veel poep! Wat zullen de kinderen hiervan gieren. Je zult ze hiermee echt heel erg plezieren…

Genomineerd voor spel van het jaar

Een tijdje geleden mocht ik met de kinderen aanwezig zijn op het Hasbro Press Event. Een event waar heel veel nieuw speelgoed werd geïntroduceerd en gedemonstreerd. De kinderen mochten alles bekijken en ze mochten overal mee spelen. Er was een speurtocht uitgezet voor ze en ze kregen overal kleine cadeautjes. De dag van hun leven! Ook het spel ‘Trap er niet in!’ werd uitgeprobeerd door mijn oudste (5). Het is een spel met poep. En laat ‘poep’ nou stopwoord nummer één zijn in zijn leeftijdsfase, dus een dikke score! Hij heeft het nu nog steeds over het poepjesspel, dat onlangs is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018 en Sinterklaas stiekem ook voor hem klaar heeft liggen!

Lees ook: Welke kop zet jij op?

Trap er niet in! Of juist wel.

Het spel is bedoeld voor de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar. De kleuters moeten geblinddoekt een parcours aflopen met poep! Rustig maar, je hoeft ze namelijk niet eerst in het park te verzamelen, want deze kakjes moeten ze eerst zelf kleien. Met klei. Echte klei. De draaischijf bepaalt hoeveel drolletjes er op het parcours komen te liggen, hoeveel stapjes er gezet moeten worden en of de andere spelers poepjes mogen toevoegen, verplaatsen of weghalen. Degene die het minste poep aan zijn of haar sokken heeft na het afleggen van dit schijtparcours is de winnaar! Super leuk voor 5 december! Je kunt het spel hieronder bestellen voor € 18,95.

Mom on Top
TAGS:,

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.