Welke kop zet jij op? | Mighty Muggs | WIN!

Welke kop zet jij op? | Mighty Muggs | WIN!

Is jouw kind ook zo gek op de figuren van Marvel of van Star Wars? Dan is deze nieuwe dimensie van verzamelen echt wat voor hem of haar! Mighty Muggs! Laat met een druk op de k(n)op zien hoe jij je voelt! Ik mag er één weggeven aan een echte fan!

Hoe staat jouw kop?

Hier thuis zijn de jongens gek op de figuren van Marvel. Vooral Spiderman was een tijd favoriet, maar de laatste tijd begint Iron Man het te winnen. We hadden afgelopen maand dus ook een heuze Iron Man taart op de vijfde verjaardag van de kleuter. Het maakt niet uit van welk karakter jouw kind het meeste houdt, de Mighty Muggs zijn verkrijgbaar in 26 Marvel legendes en in 24 Star Wars helden. Stiekem ben ik een beetje gek op Deadpool trouwens, zie afbeelding hieronder. Ieder figuur heeft drie verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat je kind kunt laten zien hoe zijn of haar kop staat.

Tik ‘m op de kop

Het is even moeilijk om te besluiten welk figuur jouw favoriet is, want ze zijn alle 50 echt heel gaaf en ze hebben ieder hun eigen uitdrukkingen. Mocht je er toch uitkomen, dan kun je ze online bestellen, of je kunt naar een speelgoedwinkel bij jou in de buurt voor meer aanbod. De prijs varieert per verkooppunt.

Win een Mighty Mugg!

Met het zicht op 5 december zou het natuurlijk enorm gaaf zijn om er een in huis te hebben en daarom mag ik ook een Mighty Mugg weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like Mom on Top op Facebook en tag daar iemand die dit ook moet winnen
  2. Laat een reactie achter onder dit artikel, zodat ik jouw emailadres heb en ik contact met je op kan nemen, indien je hebt gewonnen


| De winactie loopt van 22 november 2018 tot en met 29 november 2018. Op 30 november nemen wij contact op met de winnaar. De winnaar ontvangt een random figuur uit de Mighty Muggs collectie.

 

Mom on Top | Getrouwd | Moeder van twee jongens | Hardlopen | Bootcamp | Yoga

  1. Mijn zoontje is gek op superhelden. En dit zou voor mama ook nog wel eens een hele fijne speelse manier zijn als hulpje bij de opvoeding. Ons zoontje heeft namelijk autisme en kan slecht uiting geven aan zijn emoties. Hiermee kan hij misschien op een speelse manier uiting geven van zijn emoties.

  2. Wauw wat een leuke prijs! Echt iets voor onze Rens. Helemaal fan van superhelden en weg van deze hero’s!
    Wij doen dus heel graag mee! 😇 dankbaar dat we deze mogelijkheid krijgen!
    Groetjes Manon, mama van Rens

  3. Mijn zoontje zal dit super vinden! Hij houdt wel van stoere actiefiguren, zijn favoriet is Spiderman. Ik doe graag mee want het zou een leuke verrassing zijn!

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: