Search here...
TOP
Persoonlijk

Een borstvergroting gaf mij zelfvertrouwen

Een borstvergroting bestaat niet alleen maar uit porno, dubbel D’s en je geld ermee verdienen. Nicole haar versie van een borstvergroting gaat over zelfvertrouwen, het weer vrouw voelen en heel veel rust. Ze schrijft dit artikel vanuit haar gevoel en geeft graag openheid omtrent dit onderwerp.

Mijn kinderen hadden mij leeg gedronken

Die rust had ik 5 jaar geleden niet. Elke ochtend als ik uit bed kwam en me wilde aankleden, werd ik weer geconfronteerd met het feit dat ik geen borsten meer had. Mijn spiegel had ik de slaapkamer al uitgezet, maar dat hielp niks. Ik zie alsnog hoe plat ik ben. Met veel liefde heb ik mijn kinderen borstvoeding kunnen geven. Tegelijkertijd denk ik ook dat ze mijn vet eruit gezogen hebben, want er is niks van mijn borsten over gebleven. Ik overdrijf niks als ik zeg dat mijn borsten net zo groot waren als dat van een kleuter.

Ik hoorde mezelf vrouw te voelen. Met borsten, een decolleté, leuke shirtjes & sexappeal. Ik wilde de vrouw weer zijn die inkijk had terwijl ik mijn veters strikte. Eigenlijk wilde ik gewoon hoe het was voordat ik kinderen kreeg. Maar waar het op neer kwam: ik had geen borsten, ik droeg een push-up BH, ondanks het feit dat er niks up te pushen was en droeg verbloemende kleding, zodat het niet op zou vallen.

Hij liet me weten dat het hem niets boeide dat ik geen borsten had….

Op het moment dat ik ging douchen wilde ik de deur op slot houden. Stel je voor dat mijn man dit zou zien! Mijn man had dit natuurlijk al lang gezien, maar elke keer dat ik het kon verbergen vond ik weer mooi meegenomen. En de momenten dat ik in bed lag naast mijn man en het werd romantisch… Ja best! Maar ik hou mijn hemd aan! Lekker frustrerend ook, wanneer mijn man dan liet weten dat het hem niks boeide dat ik geen borsten had. Heel lief bedoeld. Ik begreep hem en ik waardeerde het ook, maar het herinnerde mij er alleen maar weer aan dat er niks zat. Kortom, dit was allemaal best wel stressvol. Waarom zijn die stomme borsten toch zo belangrijk?!

Een borstvergroting was de oplossing

Na veel wikken en wegen besloot ik om iets aan deze psychische last te doen. Ik maakte een afspraak bij een goed aangeschreven kliniek voor een borstvergroting. Eenmaal op consult mocht ik BH’s passen met protheses erin. Dat zag er ietwat raar uit, dus ik deed mijn shirt eroverheen. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag een vrouw met borsten! Mijn houding veranderde van gebogen naar rechtop en ik voelde me direct zelfverzekerder. Dit was gewoon echt iets wat ik moest gaan doen! Dit was DE oplossing voor mij! Zo gezegd zo gedaan en tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds zó onwijs gelukkig mee! Het kost wat, ja… van de prijs kan je ook 3x met je gezin op vakantie. Maar ik had het ervoor over.

De borstvergroting gaf mij zelfvertrouwen. Ik voelde mij vrouwelijker en sexy. En dat gewoon met een bescheiden cup maat die ik had voordat ik kinderen kreeg. Ik heb mijn borsten weer terug en hiermee ook mijn vrouwelijkheid.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

7 COMMENTS

 • kiki hasselton

  ik heb vroeger er ook wel eens aan gedacht. ik had namelijk 2 ruggen. Maar ik durf het toch niet zo goed.

 • Marsha

  Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Het is dat ik misschien nog meer kinderen in de toekomst wilt. Maar die “mommy makeover” gaat er echt wel komen!

 • Silke De Backer

  Mooi geschreven, en ik begrijp je ook volledig. Bedankt om er zo open over te spreken!

 • Heel herkenbaar hoor, dat er minder van overblijft na je zwangerschap.. Gelukkig heb ik dan nog wel wat hangen ( jep, die vorm komt nooit meer terug helaas ). Ik heb er vrede mee 🙂
  Maar ik denk dat als ik in jouw positie had gezeten, ik dezelfde keuze had gemaakt. Want ik zou me ook niet echt vrouw voelen als ik er niets meer had zitten.

  Mooi ook dat je er zo openlijk over durft te praten ook <3
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…Sneakpeak | CATRICE GlitterholicMy Profile

 • ingrid

  wat knap dat je hier zo open over schrijft. is soms toch een dingetje voor mesen

 • rachel

  open en eerlijk stuk dit 😉

 • Bouchra

  Wat heerlijk dat je weer lekker in je vel zit. Het was een dappere beslissing maar het is wel waard.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.