Search here...
TOP
Health

Flaporen corrigeren zonder operatie? Dat kan!

Wist jij dat je helemaal geen dure operatie hoeft te ondergaan om flaporen te corrigeren? Je kunt ze binnen 5 minuten helemaal zelf corrigeren!

Wat zijn flaporen?

Flaporen, ook wel afstaande oren genoemd, zijn vaak aangeboren. Flaporen zijn flaporen als ze meer dan 2 cm van het hoofd afstaan. Vaak staat het ene oor ook nog eens verder van het hoofd af dan het andere oor. Bij kleine kindjes valt het vaak helemaal op, omdat het hoofd minder snel groeit dan de oren. Flaporen geven geen complicaties, behalve dat kinderen er op school mee gepest kunnen worden en dat kan een flinke deuk geven in het zelfvertrouwen.

Wat kun je aan flaporen doen?

Natuurlijk kun je kiezen voor een oorcorrectie, maar bij kinderen wordt vaak geadviseerd om daarmee te wachten tot ze een jaar of 8 zijn. De oren zijn namelijk tot die leeftijd niet helemaal volgroeid. Maar een operatie kan duur zijn of eng en misschien niet wat jij wilt. Wat het andere alternatief is? Flapoorstickers bijvoorbeeld. Deze stickers zijn transparant en zorgen dat het oor in de juiste positie blijft zitten gedurende de dag.

Hoe werken flapoorstickers?

De stickers bestaan uit een transparante, hypoallergene sillicone prothese, die met lijm worden bevestigd. Je voelt er helemaal niets van. Je plakt de flapoorsticker gewoon aan de achterkant van het hoofd en daarna kan het een week blijven zitten. Ze komen in een doosje van 8 stuks (voor ongeveer een maand flapoorloos door het leven) en kosten €21,95 per doosje. Een super mooi alternatief voor een operatie en een heel stuk goedkoper!

Lees ook: Oogtest consultatiebureau wordt vernieuwd

Mom on Top
TAGS:

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.