Search here...
TOP
Lifestyle Winactie

Horrify: Into the Dark

Na Netflix, Videoland en Disney+ is er voor de horrorliefhebbers nu ook Horrify: de engste streamingsdienst van Nederland om ongestoord te griezelen. Als je durft ten minste…..

Wat is Horrify

Allereerst is het natuurlijk enorm tof dat er eindelijk een streamingsdienst is waar je de meest enge, gruwelijke en meest klassieke horrorfilms en -series kunt vinden. Met titels zoals bijvoorbeeld Halloween en I Know What You Did Last Summer. Maar Horrify heeft een veel breder aanbod aan horror, die ook continue aangevuld wordt met zowel nieuwere, als oudere titels. Voor maar €6.95 per maand kun je onbeperkt griezelen en speciaal voor jou mag ik een gratis maand streamen weggeven en ook twee jaarabonnementen! De interface ziet er een beetje uit zoals je het gewend bent van de andere streamingsdiensten, dus het is makkelijk te gebruiken.

Into The Dark

Sindskort kun je via Horrify ook de serie Into The Dark kijken. Deze serie bestaat uit 12 holiday horror stories en iedere maand komt er een nieuwe story uit, die bij de feestdag van die maand hoort. In oktober is de eerste gestart ‘The Body’, die te maken heeft met Halloween. In november ‘Flesh & Blood’, een story die met Thanksgiving te maken heeft en in december komen er zelfs twee verhalen uit de Into The Dark serie; ‘Pooka’ en ‘New Year New You’, je raadt het al: verhalen die met kerst en nieuwjaar te maken hebben.

Griezel niet alleen, maar met maten.

Lees ook: 5 tips om je relatie spannend te houden

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.