Search here...
TOP
Lifestyle

5 tips om je relatie spannend te houden

Iedereen komt af en toe wel eens in de sleur van het leven. Of je nu lang samen bent of gewoon eens wat anders wilt. Maar hoe hou je je relatie spannend? Ik geef je 5 tips!

1. Verkleedpartijtje

Kijk eens op internet of in de winkel voor sexy lingerie. En dan bedoel ik niet een standaard setje met kant, maar iets veel spannender! Een body die weinig te raden over laat bijvoorbeeld of een sexy zusterpakje. Dat tilt gegarandeerd je avond naar een nieuw niveau.

2. Doe spannende opdrachten

Je hebt van die doosjes met kaartjes waar spannende opdrachten op staan. Koop er eens een (of maak ze zelf, meteen lekker low budget) en doe een maand lang elke dag een kaartje trekken. Regel is dan wel dat je ook doet wat er op het kaartje staat! Elke avond he! Ook als je er niet zoveel zin in hebt. En geen kaartje skippen, wat je trekt zal je doen. Je zult zien dat het veel lol en plezier brengt, je bent echt even op mekaar gefocust en misschien doe je dan zelfs iets wat je nog nooit hebt gedaan…

3. Gebruik eens speeltjes

In deze tijd voelen mannen zich niet meer zo bedreigt door wat er allemaal in je la ligt hoor, dus haal het eens tevoorschijn! Experimenteer eens samen met een speeltje. Heb je er nog geen? Of heb je moeite met klaarkomen? Ga dan bijvoorbeeld voor een masturbator van Easytoys. Daar zit voor zowel de man als voor de vrouw iets tussen wat je interesse vast wel wekt.

4. Wees creatief met je seksplek

En dat betekent dus ook dat het bed off limits is. Het is natuurlijk wel makkelijk om aan het einde van de dag het bed op te zoeken en daar weer even je ding in te doen, maar ook niet echt heel erg spectaculair meer op een gegeven moment. Pak eens de eettafel, de bank of ga naar buiten! Zeker weten dat dit je relatie veel spannender maakt!

5. Blijf met elkaar daten

Het is soms ook allemaal niet zo makkelijk meer als je eenmaal kinderen hebt natuurlijk, maar investeer in een oppas! Plan die datenights, ga eens een weekendje weg en geniet van elkaars gezelschap. Dit is misschien nog wel het allerbelangrijkste: tijd voor elkaar, praten en luisteren, samen lachen. Als je dit blijft doen, blijft je relatie leuk en gezond.

Heb jij nog een goede tip? Drop ‘m hier in de comments. Ik wil het weten.

Lees ook: Schiesser: Sexy ondergoed voor hem

Mom on Top
TAGS:,

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.