Search here...
TOP
Beauty

Louis Widmer: Dermatologische huidverzorging bij het dragen van een mondkapje

Huidverzorging is belangrijk en omdat we in deze tijd allemaal mondkapjes dragen, is het nog belangrijker je huid goed te verzorgen. Louis Widmer heeft daarom een aantal fijne dermatologische producten op de markt gebracht en daarom ik geef jou een vierstappenplan om je huid schoon en stralend te houden onder jouw mondmasker!

Louis Widmer veilig op je huid

Regelmatig schrijf ik over Louis Widmer. Dat komt omdat Louis Widmer een hele fijne lijn aan producten heeft. Zo schreef ik eerder over de Anti Ageing lijn van Louis Widmer en over de BabyPure lijn. Ik hou van producten die je met een gerust gevoel op je lichaam of op dat van je kindje kunt smeren. Producten zonder giftige of irriterende stoffen. In dit artikel komt de dermatologische huidverzorging aan bod. En hij is echt heel fijn!

Mondkapje en maskne

Het is in deze tijd ook extra belangrijk om je huid goed te verzorgen, omdat we allemaal vaak mondkapjes dragen. Door het ademen in een mondkapje, wordt je huid onder het mondkapje vochtig en broeierig. De perfecte atmosfeer voor bacteriën om eens lekker de gaan groeien. De puistjes of acne om je mond die je door het dragen van een mondkapje kunt krijgen, heeft zelfs al een naam: ‘maskne’. Daarom geef ik jou een (vegan) vierstappenplan van Louis Widmer om je huid zuiver en stralend te houden.

Stap 1: Verwijder je (waterproof) oogmake-up met Louis Widmer Oogmake-up Reiniging

Louis widmer huidverzorging mondkapje

Deze oogmake-up reiniger is de eerste stap in jouw huidverzorging. Verwijder na een lange dag van thuiswerken je (waterproof) oogmake-up met deze oogmake-up reiniger van Louis Widmer. Zorg ervoor dat je niet te hard boent, want dit gaat ten koste van de elasticiteit van je huid en zo kun je de huid beschadigen of rimpeltjes verergeren. Doe dit dus in een zachte, draaiende beweging. Deze oogmake-up remover is niet vet en zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen niet uitdroogt. Daarnaast bevat deze geen parfum en kleurstoffen en is heel erg geschikt voor mensen met gevoelige ogen of mensen die lenzen dragen. Prijs is €13,50/100ml.

Stap 2: Een gereinigde huid zonder maskne met Louis Widmer Reinigingsmelk

Louis widmer huidverzorging mondkapje

Nu je ogen schoon zijn, ga je door met de volgende stap: je huid reinigen met de reinigingsmelk van Louis Widmer. Lekker die vieze bacteriën van het dragen van een mondkapje eraf wassen zonder je huid te irriteren. Het heeft al voldoende te voortduren gehad op zo’n dag. Masseer je huid zachtjes in en spoel het af met water. Deze reinigingsmelk reinigt, verzacht, hydrateert, verfrist en verzorgt je huid. Prijs is €14,90/200ml

Stap 3: Reinig je huid diep met Louis Widmer Gezichtspeeling

Louis widmer huidverzorging mondkapje

Deze is echt een feestje! De gezichtspeeling van Louis Widmer ruikt echt heel lekker en heeft een heerlijke korrel om alle dode huidcellen van je huid af te scrubben. Mijn favoriete momentje van de week! Doe dit ook niet dagelijks, want dan kan het zijn dat je huid te dun wordt. 1 keer per week is voldoende. Wat ook een plusje is, is dat de korreltjes die erin zitten niet van plastic zijn, maar deze zijn gemaakt van in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar Polycaprolacton. Die naam mag je vergeten, als je maar onthoudt dat deze beter is voor het milieu. Waarom je gezicht peelen? Het verwijdert je dode huidcellen, het stimuleert de doorbloeding van je huid en het zorgt ervoor dat je dag- of nachtcrème beter opgenomen worden door je huid. Prijs is €14,90/50ml

Stap 4: Reinig je huid na met de Louis Widmer Tonic

Louis widmer huidverzorging mondkapje

Eigenlijk is dit niet een complete stap 4, maar reinig ik tussen de reinigingsmelk en de peeling ook met tonic. Dat doe ik om eventueel restjes kalk, die door het wassen van je gezicht met water op je huid achter kunnen blijven. Ook sluit je jouw reinigingsritueel af met een tonic. Deze tonic van Louis Widmer bevat geen alcohol en verhoogt het vermogen om vocht in de huid vast te houden. Prijs is €14,90/200ml

Na deze stappen is jouw huid fris en schoon en weer klaar voor een nieuwe dag om bedekt te worden met een mondmasker. Laten we hopen dat we snel weer zonder mogen.

Wat doe jij om maskne te voorkomen?

Al deze producten zijn te vinden via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.