Search here...
TOP
Lifestyle

Boudoir zwangerschapsshoot: een mooie herinnering

boudoir zwangerschapsshoot

Onlangs heb ik mezelf een boudoirshoot cadeau gedaan om mijn zwangerschap vast te leggen op een mooie, sensuele manier. Dit heb ik bij Tamara van De Boudoir Studio gedaan. Lees verder voor mijn ervaring, hoe zo’n fotoshoot gaat en voor de fotogalerij!

Niet zomaar een fotoshoot, een complete beleving

Ten eerste: een fotoshoot bij De Boudoir Studio is niet zomaar een shoot! Het is een complete beleving. Je wordt helemaal mooi gestyled door Reny voordat je gefotografeerd wordt. Je hoeft dus niet je eigen haar en make-up te doen en dat is wel heel fijn. Daarnaast zorgt Tamara ervoor dat je geen honger lijdt. Er staan namelijk allemaal lekkere hapjes klaar! Zo wordt een fotoshoot bij De Boudoir Studio een super toffe herinnering, die je nooit meer vergeet!

Hoe de (zwangerschaps)boudoirshoot gaat

Voor mij was het even rijden, want ik moest naar Weert. Dat is ruim 1.5 uur rijden voor mij, maar ik vind de fotografie style van Tamara zo enorm gaaf, dat ik daar graag voor reis. Ik stapte rond half 9 in mijn auto, zonder make-up, met twee lingerie setjes en met loszittende kleding aan. Dat laatste is belangrijk, omdat je wilt niet dat de naden van je broek nog in je huid staan, als je in lingerie op de foto gaat. Eenmaal bij Tamara aangekomen, werd ik enorm tof gestyled door Reny. Tijdens de styling wordt er helemaal rekening gehouden met je eigen wensen, heel fijn! Daarna wordt er samen met Tamara gekeken naar de kleding die je mee hebt en kun je eventueel nog een setje uit Tamara haar client wardrobe passen. Dan is het omkleden en naar de studio!

Tamara helpt je met poseren tijdens de boudoirshoot

Tamara heeft een boudoir studio aan huis, echt heel tof! Ze helpt je met poseren en met hoe je moet kijken. Dat is wel heel fijn, want ik ben geen model en poseren is dus niet een natuurlijk iets voor mij. Tamara doet de pose voor, zodat jij deze na kunt doen. Ze oefent alle poses ook thuis, om zelf te ervaren hoe de pose voelt en of het mooi is. Ik vind dat wel echt een pluspunt! Als mensen tegen mij gaan zeggen ‘doe maar wat’, dan raak ik in paniek en ga ik echt hele rare poses aannemen. Zo fijn dat Tamara je hier echt bij helpt. Ze doet niet alleen zwangerschapsboudoir shoots, maar helpt je wel tijdens de zwangerschap poses aan te nemen die te doen zijn tijdens je zwangerschap. Ik vind het persoonlijk erg fijn dat ze een vrouwelijke fotograaf is. Zo voel je je meer op je gemak en zij weet je echt op sensuele manier vast te leggen, zonder dat het ordinair is.

Na afloop krijg je binnen enkele dagen een selectie van de foto’s toegestuurd, waaruit je kunt kiezen. Dan kun je optioneel ook nog een album kiezen, als je dit leuk vindt. En geloof me als ik zeg dat alleen de voorselectie (zonder bewerkingen) al gewoon bijna perfect is! Tamara zorgt er echt voor dat je op je mooist en ontspannen op de foto staat en je echt een herinnering over houdt voor altijd.

Korting op jouw (zwangerschaps) boudoirshoot

Zoals ik al zei, maakt Tamara boudoir foto’s. Niet specifiek van zwangere vrouwen, maar voor iedere vrouw die zichzelf op een mooie, classy en sensuele wijze wilt laten vastleggen. Daarom mag ik jou een unieke korting geven op een boudoirbeleving bij De Boudoir Studio. Ik mag jou €50 korting geven op de sessieprijs. Dan maakt het niet uit of het met of zonder touch-up is. Niet geldig i.c.m. minishoots of andere acties. Dus alleen op de volledige Boudoir Beleving. Geef de code MOMONTOP door bij je boeking en dan haalt Tamara de €50,- er af. Boek hier een vrijblijvende kennismaking.

Ik ben heel blij met deze foto’s. Wat vind jij van het resultaat?

Lees ook: Corona en zwangerschap. Loop je meer risico?

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.