Search here...
TOP
Beauty

Intensief anti-ageing van Louis Widmer

Vanaf je 30e begint je huid zijn elasticiteit te verliezen en kun je beginnen met anti-ageing producten om dit tegen te gaan. Louis Widmer, ook bekend van de Baby Pure lijn, ontwikkelde een nieuwe anti-ageing lijn, die huidveroudering en pigmentvlekken tegen gaat! En deze is zelfs vegan!

Louis Widmer Extrait Liposomal

Zelf vind ik het heel erg fijn om de dag te beginnen met een serum. Een serum is een vloeibare substantie, die je lekker over je huid kunt smeren. Het is de basis van alles wat je daarna op je gezicht smeert. Je hebt ook maar één pompje hiervan nodig en je moet even wachten tot het opgedroogd is, voordat je verder gaat. De Extrait Liposomal van Louis Widmer bevat hyaluronzuur wat het vernieuwen van je huidcellen stimuleert. Dit serum hydrateert en geeft je een heerlijke fris gevoel. Lekker wakker worden zo! Je kunt deze licht geparfumeerd en zonder parfum krijgen.

Prijs: € 42,50 / 30 ml.

Louis Widmer Oogomtrekcrème

Een oogomtrekcrème is ook echt een must als je de ochtend goed wilt beginnen. Je hebt meteen het idee dat je ogen open gaan en het verzorgt direct de fijne lijntjes onder je ogen. Deze crème verzorgt ook littekens en je kunt het ook prima gebruiken als masker. Als je deze op je hele gezicht smeert en 20 minuten laat inwerken met een warme handdoek op je gezicht, kan je de dag aan. Je hoeft hem er niet eens af te halen.

Prijs: € 31,50 / 30 ml.

Pigmacare Skin Tone Balance

Pigmentvlekken kennen we allemaal wel nadat je zwanger bent geweest en met de jaren krijg je ze ook van ouderdom. Goed uit de zon blijven en jezelf beschermen is dan vaak wel een oplossing om pigmentvlekken te voorkomen, alleen soms ben je te laat. Met Louis Widmer Pigmacare Skin Tone Balance worden pigmentvlekken aangepakt. Na 8 weken gebruik, zul je zien dat pigmentvlekken minder worden, terwijl je huidveroudering tegen gaat. Deze crème smeert heerlijk en trekt snel in en is totaal niet vet.

Prijs: € 36,50 / 30 ml.

Intensief Anti-Ageing Complex

Dit is een heerlijke crème voor ’s avonds. Het heeft een intensieve verzorging met groene thee-extract OM24. OM24 is een extract uit groene thee. Het is een natuurlijke celbescherming op basis van catechinen die de instandhouding en stimulatie van de natuurlijke anti-ageing functies van de huid verzekert (heel actief tegen vrije radicalen, ondersteunt de herstelsystemen in de huidcellen). Deze crème is wel iets vetter, maar dat geeft niet, want je gaat er toch mee naar bed.

Prijs: € 38,50 / 30 ml.

Louis Widmer Rijke nachtcrème

Ook eentje voor de nacht met een intensieve voeding voor de ouder wordende huid. Deze hydrateert en regenereert. Zorg er goed voor dat je de huid reinigt voordat je dit aanbrengt. Het is geen vette crème, maar een crème die de huid zachter en gladder maakt. Het stimuleert de aanmaak van collageen en door de hyaluron worden de rimpels als het ware opgevuld.

Prijs: € 38,50 / 50 ml

De producten van Louis Widmer zijn te verkrijgen via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, die te vinden zijn via deze link.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.