Search here...
TOP
Lifestyle

Te glamour voor camping?

Vakantie op de camping: voor de één een super avontuur, voor de ander hel. Ik viel een beetje in de tweede categorie, tot ik een goede middenweg vond…..

Kamperen een kwestie van opvoeding?

De camping. Mijn man is er mee opgegroeid. Ik deels. Je kunt dus niet zeggen dat ik het niet gewend ben, maar toch bleef ik het vreselijk vinden. ’s Ochtends uit je tent ritsen en direct tegen de smoel van je buurman aankijken die in zijn campingstoel al zat te genieten van een kop koffie. ‘Mogguhh’ riep ik dan en liep gauw in mijn pyjama met etui en toiletrol naar het douchegebouw.

Vakantie is voor mij toch wel voornamelijk met niemand iets te maken hebben

Ik kan gewoon niet zo geloven dat mensen het echt leuk vinden om met zijn allen op één vierkante meter grasveld de hele dag rond te hangen, spelletjes te doen en contacten op te bouwen.. Vakantie is voor mij toch wel voornamelijk met niemand iets te maken hebben, genieten van luxe, mooie stranden en vooral Wi-Fi hebben. (Nou heb je tegenwoordig ook wel overal Wi-Fi natuurlijk). Maarja, je moet toch keuzes gaan maken als je kinderen krijgt en alles dan toch ineens een stuk duurder wordt. Dan wordt kamperen toch wel een stuk aantrekkelijker.

Stacaravan: de gulden middenweg

Dus twee jaar geleden zijn wij eens een stacaravan gaan proberen. Voor mij ideaal, want ik wil me kunnen terugtrekken als ik daar behoefte aan heb. Je hebt je eigen douche en toilet en alles eigenlijk wel wat je nodig hebt, maar toch sta je op de camping. De gulden middenweg. Ook voor mijn man, die echte liefde heeft voor kamperen. Ik zou heel graag een eigen stacaravan willen hebben in Texel. Ik koester echt die liefde voor het strand en ik ben graag dicht bij huis. Wie weet realiseren we dit ooit. Je moet altijd dromen hebben.

Ben jij een campingmens? Of vier je liever anders vakantie?

Tips nodig voor op jouw BBQ? Lees dan dit heerlijke BBQ recept

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.