Search here...
TOP
Fashion

Outfit: Casual & Elegant

fashion kant stijlvol

New year, new you! Ieder jaar maken we weer allemaal nieuwjaarsresoluties. Waar ik altijd blij van word? Een nieuwe outfit. Daarom heb ik een aantal leuke en stijlvolle tips voor je. En als je nog op zoek bent naar wat warmers en wilt weten welke toffe jassen korting hebben of welke vesten korting hebben, klik dan even op de linkjes.

De body is niet meer weg te denken, vind ik. Ik draag namelijk erg graag broeken met een hoge taille en coltruien. Maar die coltruien blijf je maar terugstoppen in je broek, daarom ben ik zo blij met de body! En check even deze stoere broek. Deze kun je zakelijk, maar ook casual dragen.

Body: Bershka // Broek: Sans Online | Vero Moda

Wie is er niet gek op kant (behalve mijn man)? Weer een super stijlvolle body, die je gerust met een mooie rok aan kunt als je een avondje uit gaat. Ook leuk te combineren met een blazer trouwens, om het even wat zakelijker te maken. Je voelt je er heel erg vrouwelijk en elegant in.

Body: Sans Online | Pieces // Rok: H&M

En dan deze rok! Hoe enorm gaaf is die! De kleur is enorm mooi en hij glinstert prachtig. Ook weer met de body te combineren of met een warme trui. Met deze nieuwe kledingstukken begin je goed en fashionable het nieuwe jaar!

Rok: Sans Online | Vila // Body: Bershka

Welke outfit spreekt jou het meest aan?

Dit artikel bevat een samenwerking

Mom on Top
TAGS:,

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

9 COMMENTS

 • nicole orriens

  De derde outfit vind ik het leukst. De rok vind ik erg mooi. De tweede outfit vind ik te bloot.

 • Tamara

  Leuke outfit de tweede kan ik met mijn figuur echt niet hebben de rok van de derde vind ik heel leuk

 • lodi

  Ik vind alle drie je outfits super leuk, die broek is echt te gek en ideaal met een body. precies wat je zegt, je ‘shirt’ blijft mooi zitten en hoef je niet steeds je shirt in je broek te doen. De kleur van je lange rok is ook prachtig!

 • rachel

  leuke outfits!! ik zou voor de broek met truitje gaan :D, een rok gaat hem echt niet worden bij mij helaas

 • Krystle/Batboy

  Ik zou gaan voor de hoge broek met coltrui. Ben dol op coltrui en heb er aardig wat. Dat van die body is een goede tip die ga ik ook aanschaffen!

 • Mandy

  Hele mooie fotos! Ik vind de eerste outfit het mooist! Maar ze zijn allemaal prachtih

 • Bouchra

  Ik vind plooirokken echt GEWELDIG! Mij staan ze (vanwege mijn body shape) helaas niet maar jou wel! Mooie outfits!

 • Lauressa

  Prachtige outfits! Vooral die body is echt heel mooi. Love it!

 • Wat een leuke outfits! De derde heeft mijn voorkeur.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.