Search here...
TOP
Lifestyle

Verblijd iemand tijdens de lockdown met Kaartje2go

Stuur jij eigenlijk nog wel eens een kaartje naar iemand? Met een verjaardag? Of gewoon om ze even te laten weten dat je aan ze denkt? Met Kaartje2go maak en verstuur je binnen een paar minuten een mooie kaart!

Kaarten maken en versturen: zo gebeurd!

Kaarten sturen, dat doen we soms te weinig. Alles gaat tegenwoordig via social media, zoals Facebook, Instagram of WhatsApp. Dat neemt niet weg dat een kaartje krijgen toch eigenlijk veel leuker is! Doe jij dat nog wel? Ik veel te weinig! Terwijl het eigenlijk niet eens zoveel werk is en je iemand met een zelfgemaakt kaartje heel blij kunt maken!

Ontwerp je kaart bij Kaartje2go

Via Kaartje2go kun je alles helemaal zelf bepalen: het ontwerp, de tekst, de foto en je kunt ook verschillende versieringen aanbrengen. In 4 stappen heb jij al een eigen gepersonaliseerde kaart gemaakt. Er zit zeker weten voor iedereen wat leuks bij! En als je voor 20.00 uur bestelt, dan gaat je kaart dezelfde dag nog op de post. Ik ben al jaren klant en maak steeds weer met plezier gebruik van de diensten. Soms koop ik ook wel eens een cadeautje bij de kaart, dat kan ook namelijk! Persoonlijk vind ik de thee altijd een leuk cadeau om erbij te doen.

kaarten maken Kaartje2go

Onlangs ontwierp ik een verjaardagskaart, geboortekaart en een kaartje voor mijn vriendin om haar te laten weten dat ik aan haar denk. Zeker in deze lockdown vind ik het leuk om eens een extra kaart te versturen naar iemand om wie ik geef. Andersom vind ik het ook leuk om ze te ontvangen trouwens! Zie hierboven het resultaat!

Lees ook hoe je heel gemakkelijk een eigen Instawall creëert thuis

Geboortekaartjes bij Kaartje2go

Van de geboortekaartjes kun je trouwens ook heel makkelijk een proefafdruk bestellen. Je krijgt hierbij ook een envelopje met diverse papiersoorten, zodat je thuis rustig kunt kijken welk papier je wilt. Je kunt deze trouwens zonder logo op de achterkant bestellen. Mijn geboortekaarten bestel ik dus ook gewoon weer bij Kaartje2go in mei!

Maak je eigen kaart gratis!

De service is dus enorm fijn! Ik heb ooit gehad dat mijn kaart en cadeau door de drukte rondom de lockdown niet op tijd aan kwam. Ik nam contact op met Kaartje2go en zij besloten toen het bedrag te vergoeden of de bestelling kosteloos opnieuw te verzenden. Erg fijn! Wil jij het ook eens proberen? Dan kun je jouw eerste kaart gratis maken en versturen. Laat je mij weten of het is gelukt en wat je van Kaartje2go vindt? Succes met ontwerpen!

kaarten maken Kaartje2go
Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.