Search here...
TOP
Lifestyle

Maak je eigen Instagram fotomuur met BesteCanvas.nl

Hoe leuk is het om al jouw mooiste Instagram foto’s aan de muur te hebben? Ik testte de MIXPIX foto’s van BesteCanvas.nl om zo een mooie Instagram collage te maken en was verrast!

Druk je mooiste Instagram foto’s af

Ken je die mooie Instagram feeds? Of misschien heb je die zelf ook wel! Ik gebruik voor mijn eigen Instagram feed bepaalde presets via Lightroom om een zo mooi mogelijke fotocollage te maken van al mijn dierbare herinneringen. Een preset gebruik ik om een mooie eenheid te creëren tussen de foto’s. Zie hieronder een voorbeeld van mijn laatst geposte foto’s.

Lees ook: 5 tips om te groeien op Instagram

Maar naast zo’n mooie online collage, is het natuurlijk echt enorm tof om ook een aantal van deze foto’s af te drukken en een echte Instawall te creëren aan je eigen muur! Ik liet 12 foto’s afdrukken en gebruikte hiervoor de MIXPIX fototegels van BesteCanvas.nl en ik kan je zeggen dat ik enorm enthousiast was over het bevestigen van deze foto’s! Het is super eenvoudig te realiseren. Je hoeft geen gaten te boren en door middel van het MAGNOFIX systeem, hangen je foto’s nooit meer scheef! Lees: Ik kon dit gewoon zonder hulp van mijn man! SLAY!!

MIXPIX bevestigen met MAGNOFIX

Hoe werkt het nou dan? Echt heel simpel! Het systeem werkt met 2 magneten. Eén bevestig je aan de muur, de andere aan de achterkant van de fototegel. Je klikt de foto magnetisch aan je muur en zo kun je nog een beetje draaien aan je foto tot hij recht hangt. Ja, je kunt dus echt je foto ophangen zonder gaten te boren in je muur! Daarnaast kun je de foto’s ook weer een keer door elkaar wisselen als je ze van volgorde wilt veranderen. En je hoeft geen expert te zijn om dit te kunnen. Dat ben ik namelijk totaal niet en het is me gelukt zoals ik wilde. Je kunt in onderstaande video zien hoe makkelijk het eigenlijk werkt! Ik wil dit systeem voor al mijn foto’s!

Korting op BesteCanvas.nl

Wat nog extra leuk is, is dat ik je tot 91% korting mag geven op de producten van BesteCanvas.nl. Gebruik hiervoor de code MOMONTOP91. Zo kun je de MIXPIX bijvoorbeeld voordelig uitproberen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een foto op hout of voor andere fotoproducten, of fotocadeaus, zoals een kalender, fotomok, maar je kunt ook je eigen mondkap of handdoek ontwerpen. Vergeet niet mijn code te gebruiken bij het afrekenen. Enjoy!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.