Search here...
TOP
Sportkleding

Shoplog: stoere setjes van Graffitibeasts

Laatst deed ik al een schoenen shoplog, maar de komende tijd gaan er nog meer shoplogs voorbij komen op Mom on Top. Er is namelijk zoveel leuks te koop op sportkleding-gebied! Niet goed voor de portemonnee, maar mijn motto blijft wel dat mooie kleding motiveert om te gaan sporten, daarom vandaag de setjes van Graffitibeasts onder de loep en ze zijn heet!

Graffitibeasts: kunst van de straat

Wat de kleding van Graffitibeasts zo uniek maakt, is de kunst die erop staat, Graffitibeasts werkt samen met de beste wereldwijde graffiti artiesten. De graffiti die op de kleding staat, komt van echte graffiti muren! In eerste instantie ben ik niet zo erg van de drukke prints, maar deze zijn echt enorm gaaf! Ik heb twee setjes uitgekozen, oordeel jij maar of ik gelijk heb.

Setje 1: Pariz One

Dit is echt een setje die je doet denken aan Iron Man. Ten minste, zo voel ik me wel zodra ik deze set aan heb. Stiekem is dit één van mijn favoriete sets geworden. De stof is lekker dun en glad en de legging heeft een hoge buikband. Dat vind ik zelf altijd wel erg fijn zitten. Je benen en billen komen ook mooi tot zijn recht in deze legging. Minpuntje: ik mis een koord. Tijdens het hardlopen zakt hij dus iets naar beneden.

Op de foto draag ik maat S. Ik ben 1.73 m. De set kost € 64,95. Klik op de foto om naar het artikel te gaan.

Setje 2: Costwo

Deze vind ik erg mooi, omdat de stof van de legging effen is, met een gedeelte print. Hij is er ook in de hele print, maar deze heeft dan toch net meer mijn voorkeur. Het vrouwengezicht erop trekt mijn aandacht. Ook heel handig dat hier een zak in zit, zodat je bijvoorbeeld je telefoon erin kunt opbergen. Ook hier geldt weer dat deze legging een hoge buikband heeft en enorm lekker zit, zodra je hem aantrekt. Ik kan er wel in wonen! Je valt zeker weten op met deze print en een uurtje bootcampen kan deze set goed aan!

Op de foto draag ik maat S. Ik ben 1.73 m. Dit is de legging ‘Inverse’. Hij is niet beschikbaar met deze print, wel met andere prints of als gehele print beschikbaar. Klik op de foto om naar het artikel te gaan.

20% korting op de collectie

Mocht ik je enthousiast gemaakt hebben: je krijgt nu 20% korting op de webshop als je code MOMONTOP gebruikt bij het afrekenen. Cadeautje!

 

Hoofdafbeelding van dit artikel: Güven Alarslan Photography

 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

12 COMMENTS

 • nicole orriens

  Dit is mij iets te kakelbont moet ik zeggen. Maar opvallend is het wel!
  nicole orriens onlangs geplaatst…Hema spijkerbroek: gedoe met LeviMy Profile

 • Kiki Hasselton

  wauw, super tof. vooral het tweede setje vind ik erg mooi

 • Lodi

  dat tweede setje is gaaf zeg! AL sik toch jaren jonger was geweest had ik het wel geweten.

 • Manon

  Heel erg cool die setjes zeg! Ik hou echt van die leuke patroontjes en felle kleuren. Beter dan alleen maar saai zwart!

 • Fleur

  Mooie setjes! Je zit steeds meer sport oufits met leuke en gekke prints

 • MC Kleuver

  Leuk dat je als motto hebt dat leuke sportkleding sport motiveert. De setjes zijn inderdaad heel stoer en staan je goed.

 • Marjolein Goedhardt

  Dat is een heel tof setje sjabamm! Mijn rond billen durven dat nog niet aan, maar je maakt hier wel de blits mee! Heel erg tof! Love it

 • Daniëlle

  Wat een leuke setjes, dan wordt sporten wel heel leuk.

 • Amylia De Schepper

  Oh dat eerste setje is echt super cool!

 • Kaylee

  Staat je super tof! En ik heb deze nog niet eerder voorbij zien komen! Leuk! 🙂

 • Eke

  Vooral het eerste setje is supergaaf! Je waant je bijna een superheld joh!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.