Shoplog: stoere setjes van Graffitibeasts

Shoplog: stoere setjes van Graffitibeasts

Laatst deed ik al een schoenen shoplog, maar de komende tijd gaan er nog meer shoplogs voorbij komen op Mom on Top. Er is namelijk zoveel leuks te koop op sportkleding-gebied! Niet goed voor de portemonnee, maar mijn motto blijft wel dat mooie kleding motiveert om te gaan sporten, daarom vandaag de setjes van Graffitibeasts onder de loep en ze zijn heet!

Graffitibeasts: kunst van de straat

Wat de kleding van Graffitibeasts zo uniek maakt, is de kunst die erop staat, Graffitibeasts werkt samen met de beste wereldwijde graffiti artiesten. De graffiti die op de kleding staat, komt van echte graffiti muren! In eerste instantie ben ik niet zo erg van de drukke prints, maar deze zijn echt enorm gaaf! Ik heb twee setjes uitgekozen, oordeel jij maar of ik gelijk heb.

Setje 1: Pariz One

Dit is echt een setje die je doet denken aan Iron Man. Ten minste, zo voel ik me wel zodra ik deze set aan heb. Stiekem is dit één van mijn favoriete sets geworden. De stof is lekker dun en glad en de legging heeft een hoge buikband. Dat vind ik zelf altijd wel erg fijn zitten. Je benen en billen komen ook mooi tot zijn recht in deze legging. Minpuntje: ik mis een koord. Tijdens het hardlopen zakt hij dus iets naar beneden.

Op de foto draag ik maat S. Ik ben 1.73 m. De set kost € 64,95. Klik op de foto om naar het artikel te gaan.

Setje 2: Costwo

Deze vind ik erg mooi, omdat de stof van de legging effen is, met een gedeelte print. Hij is er ook in de hele print, maar deze heeft dan toch net meer mijn voorkeur. Het vrouwengezicht erop trekt mijn aandacht. Ook heel handig dat hier een zak in zit, zodat je bijvoorbeeld je telefoon erin kunt opbergen. Ook hier geldt weer dat deze legging een hoge buikband heeft en enorm lekker zit, zodra je hem aantrekt. Ik kan er wel in wonen! Je valt zeker weten op met deze print en een uurtje bootcampen kan deze set goed aan!

Op de foto draag ik maat S. Ik ben 1.73 m. Dit is de legging ‘Inverse’. Hij is niet beschikbaar met deze print, wel met andere prints of als gehele print beschikbaar. Klik op de foto om naar het artikel te gaan.

20% korting op de collectie

Mocht ik je enthousiast gemaakt hebben: je krijgt nu 20% korting op de webshop als je code MOMONTOP gebruikt bij het afrekenen. Cadeautje!

 

Hoofdafbeelding van dit artikel: Güven Alarslan Photography

 

 

Mom on Top | Getrouwd | Moeder van twee jongens | Hardlopen | Bootcamp | Yoga

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: