Search here...
TOP
Health Kids

Drinken wordt extra leuk met de Camelbak Eddy

Drink jij wel genoeg op een dag? Ik heb er echt wel moeite mee, vooral als het geen zomer is, maar genoeg drinken is zo belangrijk! Toevallig ontving ik van de week van Bootcampstore.nl een perfect nieuw maatje, die ervoor gaat zorgen dat we genoeg gaan drinken in dit gezin: de Camelbak Eddy.

Keep it flowing

Dat drinken heel gezond voor je is, dat weet je wel, toch? Het zorgt ervoor dat je vitaal blijft. Door genoeg te drinken worden al die afvalstoffen afgevoerd, maar het zorgt er ook voor dat je organen optimaal blijven werken. Je lichaam bestaat immers voor het grootste gedeelte uit water. Goh, ik krijg nu zelfs, terwijl ik dit schrijf, enorme dorst. Tijd om weer even een slok te nemen dus.

Maak drinken leuk met de Camelbak Eddy

Mijn kinderen en drinken: drama. Soms moeten we ze gewoon verplichten om te drinken, want anders komt er echt niks van. Als ik er niet op let, zijn de bekers nog vol als ze naar bed gaan. Dat geldt dus ook voor mezelf. Die bak koffie in de ochtend gaat er altijd zo in, maar daarna vergeet ik bij te tanken en koffie onttrekt ook nog eens vocht! Die tijd is eindelijk voorbij. En dat is echt zo, want de Camelbak komt in vele maten en printjes. Voor de kinderen zijn er zulke leuke printjes te koop! Een stuk of 40 verschillende, hallo keuzestress. Het was gewoon echt moeilijk kiezen, maar het is me gelukt hoor! Tadaaa!

Camelbak Eddy

Got my bak

Waarom de Camelbak? Waarom niet? Kijk nou! Alleen het uiterlijk van deze drinkfles is al voldoende, maar ik zal het je gaan uitleggen. De ‘volwassen’ versie is 0,75l, dat betekent dus dat je al bijna een liter te pakken hebt, als hij leeg is. De Camelbak lekt niet als je het tuitje open hebt staan. Erg fijn met kinderen die overal mee lopen te gooien en het prachtig vinden om er een bende van te maken. Daarnaast kun je deze fles tijdens het sporten makkelijk gebruiken, omdat je hem niet hoeft te kantelen (tevens het antwoord op mijn Instagrampost). Je hebt dus niets voor je zicht hangen. Handig met bijvoorbeeld hardlopen en het mondstuk is vervangbaar.

Korting op Bootcampstore.nl

De Camelbak Eddy kost €19,-, de kinderversie €17,-, maar met code MOMONTOP krijg jij 10% korting (de korting geldt trouwens op het gehele assortiment, behalve op de sale). De grote versie shop je hier en de kidsversie hier. Succes met het uitzoeken van een printje hè.

Camelbak Eddy

 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • Layla

    Ik heb zelf ook zo’n camelbak eddy, of in ieder geval had ik er eentje voordat ik hem kwijt speelde… Misschien koop ik wel een nieuwe, want hiermee drink ik altijd veeeeeeel meer! En drinken is altijd super belangrijk hé 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.