fbpx
Search here...
TOP
Health

De D-drinks Healthy Aid Box

Deze tijd van thuisisolatie is een tijd van het jezelf lekkerder en leuker te maken. Daarom is er nu de D-drinks Healthy Aid Box. Blijf thuis bewegen en stay safe!

Thuis blijven voor een workout

Hoe vergaat het jou nu de sportscholen dicht zijn en geadviseerd wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven? Om fit te blijven volg je leuke thuisworkouts, ga je hardlopen op veilig afstand van anderen of sport je misschien wel in je eigen sportkamer thuis. Hoe fijn is het dan om daarna niet de deur uit te hoeven voor een heerlijk verfrissend drankje? Dat dacht D-drinks dus ook!

De D-drinks Healthy Aid Box

Je kunt nu dus je eigen D-drinks Healthy Aid Box bestellen. Deze boxen zijn er in drie varianten, de Sport, Immunity en Family Healthy Aid Box! In deze boxen vind je heerlijke natuurlijke drankjes en snacks. Het is een heerlijke box om te bestellen, maar ook om weg te geven. De box kost €39,50 en hij wordt gratis verzonden, om er zeker van te zijn dat je niet van huis gaat. Je kunt hem bestellen via deze link.

Sport box

De box die ik heb ontvangen, is de sport box. In dit pakket zitten onder andere verfrissende drankjes van Gutsy Captain, Dalstons, Dash Drinks, Belvoir Fruitfarms, Vitamine Well, Little Miracles en Nocco. De snacks die erin zitten zijn van Barebells, Roo’Bar en Kookie Cat.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: