Search here...
TOP
Beauty

Een duurzame badkamer met Paper & Boo

Paper & Boo bar

Duurzaamheid in jouw badkamer aanbrengen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met de producten van Paper & Boo reduceer jij plastic en de producten zijn echt een feestje!

Het verhaal van Paper & Boo

Allereerst is het wel leuk om te weten hoe Paperandboo.com is ontstaan. De naam Paper & Boo is afkomsting van Paper & Bamboo (papier en bamboe). Dit zijn duurzame alternatieven voor plastic. De groep die Paper & Boo heeft opgericht wil graag helpen om plastic te reduceren en zo zorgen voor een gezond milieu.

Body bars en shampoo bars

Sinds een tijdje ben ik zelf erg dol op de body- en shampoo bars van Paper & Boo. Ze zijn dus niet alleen een lust voor het oog en voor je neus, maar je weet ook gewoon dat je hier met een gerust hart mee onder de douche kunt stappen. In mijn omgeving hoor ik dan wel eens opmerking van ‘Ja, maar je haar wordt er keihard van en niet fris’. Misschien was dat vroeger of worden er andere producte gebruikt, want met deze bars krijg ik heel luchtig haar, zeker met het gebruik van de conditioner bar erbij. Het enige probleem is steeds, dat ik niet zo goed kan kiezen welke bar ik koop. Ze zijn echt allemaal heel vrolijk en mooi, dus dat is altijd wel even een uitzoek klus. Luxeprobleem noemen we dat!

Als je dan toch een keuze hebt kunnen maken, dan is het ontvangen van jouw pakketje ook een feestje! De producten worden uiteraard in duurzaam gerecycled materiaal verpakt en verzonden. Het is net een cadeautje aan jezelf!

Wasbare wattenschijfjes, wattenstaafjes & tandenborstels van bamboe

Naast die heerlijke shampoo- en body bars, maakt Paper & Boo ook onder andere wasbare wattenschijfjes. wattenstaafjes en tandenborstels van bamboe. Je staat er misschien niet bij stil, maar tel maar eens op hoeveel per week je weggooit aan wattenschijfjes of wattenstaafjes. In de normale wattenstaafjes zit plastic en ik neem aan dat je dit gewoon bij het restafval gooit. Paper & Boo heeft ze wasbaar gemaakt en uiteraard van duurzaam materiaal. Het is misschien een beetje wennen, maar het werkt voor jou en voor de natuur. Ik ben fan!

Welk product uit jouw badkamer zou jij kunnen vervangen door een duurzaam product?

Lees hoe je duurzaam koffie drinkt

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.