Search here...
TOP
Lifestyle

Duurzame seksspeeltjes, een gezond genot.

Seks en plezier hebben, dat doe je natuurlijk door rekening te houden met het milieu! Seksspeeltjes zijn steeds vaker duurzaam en ecologisch verantwoord.

De duurzaamheid van seksspeeltjes

Als het om je vagina gaat, moet je toch wel heel voorzichtig te werk gaan. Je wilt er niet alles in stoppen, want het is een heel gevoelig orgaan wat onbedoeld toch heel veel stoffen opneemt. Kies dan ook altijd iets uit van een betrouwbaar merk en zoek goed uit van welke materialen het echt is gemaakt. Eigenlijk is goedkoop dan ook vaak troep en kun je beter soms wat meer geld uit geven voor kwaliteit. Je kunt prima een siliconen exemplaar aanschaffen, als je zeker weet dat het van goede siliconen is gemaakt. De goedkopere versies ruik je vaak ook. Die stinken naar dat geurpapier van vroeger, ken je dat nog? Kies dan ook liever voor een oplaadbaar exemplaar in plaats van een exemplaar met batterijen. Die gaan langer mee. Caroline schreef trouwens over hoe de vibrator is ontstaan. Ook best leuk om te weten!

Dildo’s van glas

Heel veel seksspeeltjes en vibrators zijn van siliconen gemaakt, maar er komen steeds meer nieuwe producten op de markt. Zo kun je tegenwoordig een gewone dildo of een anaal dildo kopen van bijvoorbeeld glas. Dat houdt je relatie spannend! Deze warmt snel op naar jouw lichaamstemperatuur, maar je kunt hem natuurlijk ook een tijdje in de koelkast leggen. mocht je het al iets te heet hebben ;-). Ook kun je deze exemplaren vaak in hout, roestvrij staal, steen of keramiek kopen.

Duurzame bondage

Voor een wat ruigere versie van de liefde heb je natuurlijk ook leren hulpmiddelen van duurzaam leer. Zo maak je bondage een beetje verantwoord en dat zal jouw partner zeker boeien!

Fair Trade Condooms

Ook condooms kun je tegenwoordig heel goed fair trade kopen. Condooms die beter zijn voor het milieu en Co2 neutraal zijn. Ze worden gemaakt van natuurlijke latex en zijn daarom ook vegan. Dit komt doordat er bij de productie geen caseseïne wordt gebruikt (melkeiwit).

Stalen ballen

Stalen orgasme ballen! Dit product is gemaakt van staal en voornamelijk voor het trainen van je vaginaspieren. Ook heel handig als je kinderen hebt gehad bijvoorbeeld! Trekt de boel ook weer een beetje strak.

Gebruik jij al duurzame seksspeeltjes?

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.