Search here...
TOP
Fashion Kinderkleding

TEVA: Sandalen voor het hele gezin

Teva sandalen

Ken jij de sandalen van Teva al? Echt een musthave voor je kinderen, maar zeker ook super sexy en comfortabel voor jezelf en ze zijn sinds dit jaar ook duurzaam!

Teva: Goede kwaliteit sandalen

Mijn kinderen dragen al jaren Teva’s. Deze sandalen zijn namelijk van hele goede kwaliteit en ze worden ook steeds smaakvoller! De kinderen kunnen hier heerlijk op lopen, klagen nooit dat ze niet lekker zitten en ze kunnen er zelfs het water mee in. Ieder jaar koop ik een nieuw paar, omdat ze eruit groeien, maar de oude zouden zo nog een tweede kans kunnen krijgen. Ze mogen wat dat betreft ook altijd zelf de sandalen kiezen, want ze hebben zulke leuke kleuren en printjes! De kinderen dragen de Teva Hurricane Drift Sandaal (€24,95) en de Teva Hurricane XLT 2 (€37,95).

Sandalen voor het hele gezin

Verder dan de kindersandalen had ik nog nooit gekeken eigenlijk. Tot nu. Via Plutosport kwam ik namelijk echt hele smaakvolle Teva’s tegen voor mijzelf. Ik hou namelijk van een vrouwelijke touch en was in eerste instantie verbaasd dat Teva ook echt sandalen had die bij mij passen. Ik kende het namelijk alleen van de kindersandalen en van de wandelschoenen.

Hippe Teva sandalen

Ik vond de Midform Arivaca. Een hele smaakvolle sandaal met een heerlijk zacht voetenbed van foam. Het is net alsof je op kussentjes loopt. En ik vind het ook echt heel fijn dat Teva sinds dit jaar duurzaam produceert. De bandjes worden namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Het is echt een hele fijne schoen! Wel een beetje prijzig, maar het zijn echt hele fijne sandalen en ze zijn tijdelijk met korting via Plutosport.nl te krijgen voor €59,95.

Oordeel zelf: Zijn ze hip of niet?

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.