Search here...
TOP
Health

FLASKE thermosbeker: Heet en Cool!

Ben jij op zoek naar een duurzame manier om jouw favoriete dranken onderweg mee te nemen? Dan zit je goed met de thermosbeker van FLASKE! En heb je die toffe printjes ook al gezien?

Flaske Bottle: de herbuikbare drinkfles

In 2017 ging Ruben, de oprichter van FLASKE naar Zuid-Amerika. Tijdens zijn bezoek aan het strand werd hij geconfronteerd met bergen plastic die op het strand lagen en in de zee dreven. Daarna is hij een initiatief gaan bedenken om plastic te verminderen. Een schonere wereld begint bij jezelf en zo ontstond FLASKE. Een duurzaam product waarin je onder andere jouw dranken kan bewaren.

Onderweg met de FLASKE thermosfles

Ik sport op locatie, dus ik neem altijd een flesje water mee. Maar ook als ik onderweg ben of bij de zwemles van de kids zit neem ik altijd iets te drinken mee. Of het nu water, koffie of thee is. Daarbij denk ik aan het milieu door ervoor te zorgen dat ik dit op een duurzame manier doe. Ik neem geen plastic flesjes mee die je maar één keer kunt gebruiken, maar ik neem de FLASKE drinkfles mee. Stiekem niet alleen omdat het handig is en beter is voor het milieu, maar de flessen hebben ook echt enorm toffe prints.

flaske thermosfles

24 uur koud en 12 uur warm

Waarom zijn de Flaske thermosbekers zo super fijn? Ze zijn gemaakt van BPA vrij, dubbelwandig roestvrij staal, ze lekken niet en je drank blijft 24 uur koud en 12 uur warm. ’s Morgens neem ik altijd een bakje koffie mee onderweg in de auto en daarbij doe ik de dop los, want anders is de koffie nog te heet om te drinken als ik op het werk kom haha! Ideaal trouwens als je kinderen hebt en je daardoor je koffie vergeet te drinken. Ik weet zeker dat je ’s avonds nog warme koffie hebt.

FLASKE maakt naast drinkflessen ook koffiebekers, food pots en andere bekers, En bij elke aankoop wordt er 10% gedoneerd aan The Ocean Cleanup. Samen maken we de wereld wat schoner! Welke print is jouw favoriet? Of ga je liever voor een minder wild exemplaar?

flaske thermosfles

Lees ook: ’s Werelds eerste plantbare koffiebeker!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.