Search here...
TOP
Beauty

Pak jouw zwangerschapsmasker aan met Eucerin Anti-Pigment

Bijna 3 jaar geleden werd mijn jongste zoon geboren. Sindsdien mag ik iedere zomer profiteren van melasma, oftewel een zwangerschapsmasker. Sindskort heeft Eucerin een compleet nieuwe lijn die het pigment aanpakt: Eucerin Anti-Pigment.

Niet zwanger en toch een zwangerschapsmasker

Zoals ik schreef, is mijn jongste nu al bijna 3. Tijdens mijn zwangerschap adviseerde iedereen mij om uit de zon te blijven en goed in te smeren, omdat je anders een zwangerschapsmasker zou krijgen. Ik heb toen dus ook gesmeerd met factor 50 en ben veel in de schaduw gaan zitten. Toch kwam het zwangerschapsmasker opzetten. En niet in de vorm van vlekken rond mijn mond, maar vlekken op mijn wangen en voorhoofd. Op dat moment dacht ik dat dit na mijn zwangerschap zou verdwijnen. Dat was helaas niet zo…

Iedere zomer vlekken tot vandaag

Iedere lente moest ik al direct bij de eerste zonnestraal gaan smeren met factor 50, want de vlekken vlogen er direct op. Ik heb diverse middelen geprobeerd om ze te bleken, maar het werkte niet. Tot ik de nieuwe formule van Eucerin ontdekte. Eucerin heeft 4 producten tegen hyperpigmentatie ontwikkeld, die mij in ieder geval helpen om de pigmentatie te verminderen.

Eucerin Anti-Pigment Serum Duo

Dit serum is echt heel fijn! Het is een flesje met twee verschillende vloeistoffen erin. Heel leuk ook als je het op je hand spuit. In de ene kant zit Thiamidol, dat gaat de pigmentering tegen en in de andere kant zit hyaluronzuur, dat je huid hydrateert en zorgt voor minder rimpels. Het smeert heel fijn en ruikt ook heel lekker! 30 ml. De adviesprijs is €37,49.

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF 30

Deze dagcrème met factor 30 beschermt je huid tegen nieuwe vlekken en zorgt ervoor dat het de aanmaak van melanine terug dringt, waardoor je dus minder snel pigmentvlekken krijgt. 50 ml. De adviesprijs is €27.99.

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème

In deze nachtcrème zit het ingrediënt Dexpanthenol. Dit zorgt ervoor dat je huid vernieuwt tijdens je slaap. Ook vermindert het de pigmentvlekken. 50 ml. Adviesprijs is €28,49.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Deze corrector is ook echt super fijn! Want als je ergens echt hele donkere vlekken hebt, zoals ik had op mijn wangen, dan kun je die met de corrector aanstippen. Zo worden ze binnen enkele weken een heel stuk lichter. 5 ml. Adviesprijs is €17,99.

Mijn ervaring

Ik heb dit product nu zeker twee weken geprobeerd en ik ben eigenlijk heel erg enthousiast! Natuurlijk zie je nog wel enigszins wat pigment, maar niet zo erg als op de foto die ik hier boven heb geplaatst. Het maakte me best onzeker in de zomer om met donkere vlekken op mijn gezicht te lopen en dat is nu voorbij. Ik smeer met de producten van Eucerin en doe daar een factor 50 overheen. Dit werkt dus goed voor mij.

Je kunt de producten van Eucerin o.a. shoppen via deze link.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.