Search here...
TOP
Kids

Naar buiten met Nerf Micro Shots

Is jouw gezin ook zo’n fan van Nerf? Dan is er nu iets nieuws op de markt: de Nerf Micro Shots. 3 kleinere versies van de Nerf blasters, maar net zo leuk!

Handzaam en leuk

Oke, ik geloof dat wij hier thuis bijna alle Nerf blasters in huis hebben, die er bestaan. Maar dat komt gewoon omdat het niet alleen leuk voor de kinderen is, maar voor het hele gezin. Wij vliegen hier regelmatig door de woonkamer of de tuin om een echte wedstrijd te spelen met het gezin. Dat we de nieuwe Nerf Micro Shots mochten testen was dan ook echt een verrassing! NOTE: Richt nooit op het gezicht. Geef al te enthousiaste kids voor de zekerheid een veiligheidsbril.

Deze blasters hebben hetzelfde uiterlijk als de andere blasters, maar vuren maar één dart tegelijk af. Je krijgt er wel twee darts bij en je kunt de blaster met de hand laden, dus het scheelt je weer batterijen. Je laadt de blaster door de hendel naar beneden te trekken. Persoonlijk vind ik deze blasters leuker en fijner dan de blasters die automatisch laden. Het automatische laden geeft namelijk best vaak wat problemen en met deze blasters kun je eindeloos door blijven spelen.

Nerf Micro Shots

Verkooppunten

Je kunt de Nerf Micro Shots bij diverse winkels kopen. De prijs kan dan ook variëren per shop. Bij Bol.com zijn ze nu € 5,39. Zie hieronder.

Dit artikel bevat een samenwerking en enkele affiliate links.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.