Search here...
TOP
Persoonlijk

Gender reveal! | We krijgen een……

gender reveal

Vorige week deden wij een echo voor geslachtsbepaling en kregen we te horen of we een jongen of meisje kregen en dat was heel spannend!

Zwanger tijdens corona

Het zijn een beetje gekke tijden om zwanger te zijn. Overal zijn de regels anders in verband met corona en ik snap er soms ook niks meer van. Ik ben medisch en blijf tijdens mijn controles in het ziekenhuis lopen. In het ziekenhuis hebben ze de regel dat je partner niet mee mag naar de controle. Hij mag wel mee als je een afspraak hebt bij de echoscopiste en bij de twintig weken echo, maar dus niet naar een gewone controle. Totaal geen logica, maar goed.

Lees ook: PCOS: Als zwanger worden niet lukt

Daarnaast zijn de controles ook een stuk minder door corona. Met 10 weken had ik mijn laatste echo en met 16 weken mocht ik pas weer opnieuw. Voor mij dus echt een moment om naar uit te kijken en ik was ook erg blij dat ik eindelijk mocht! Bij het aanmelden bij de balie kreeg ik al de mededeling dat de gynaecoloog helaas een spoedoperatie tussendoor had en 40 minuten uitliep. Nouja, dat kon er ook nog wel bij. Ik had toch al heel lang gewacht. Ik zou in ieder geval de volgende aan de beurt zijn.

Het liep anders. De vrouw die net plaats nam in de wachtkamer naast mij, werd naar binnen geroepen en nadat ze weg ging, werd ik niet meer naar binnen geroepen. Ja hoor, heb ik weer. Ze zijn me compleet vergeten! De lampen gingen al bijna uit, maar ze maakten toch nog even tijd voor me.

Coronaproof Gender reveal

Omdat mijn partner niet mee mocht naar de controle vroeg ik de gynaecoloog het geslacht op een briefje te schrijven en in een envelop te doen. Zo konden we dat thuis laten oplezen door onze oudste. De echo werd een beetje afgeraffeld, wat ik heel jammer vond na 6 weken wachten, maar hij schreef in ieder geval een briefje en deed dat in de envelop. Bij het overhandigen zei hij dat hij niet zeker wist of het klopte, dus ik beter kon wachten tot de twintig weken echo. Nou, lekker dan! Nu kon ik mijn kinderen vertellen dat ze misschien een broertje of misschien een zusje krijgen.

Dit zat mij niet lekker, dus ik had het geluk dat ik de volgende dag direct terecht kon bij een verloskundigen praktijk voor een pret echo met geslachtsbepaling. De verloskundige nam echt ruim te tijd om naar de kleine te kijken. Ik wist niet wat ik meemaakte! Zo hebben ze in het ziekenhuis nog nooit een echo gemaakt. Het was prachtig! Ik zag de handjes van de baby voor het gezicht gaan, zwaaien en high-fiven. De beentjes en knietjes gingen op en neer en we waren allebei erg ontroerd van de mooie beelden die de kleine weg gaf. Prachtig!

We krijgen een…

En daar kwam het. Ze ging kijken en kijken en daarna vertelde ze me dat ze dit heel zeker wist. Wij krijgen een MEISJE!! Waaaaaattttt?! Dit had ik nooit gedacht. Na 2 jongens te hebben gekregen was dit toch wel echt een hele leuke verrassing! Een meisje! Haartjes kammen, jurkjes uitzoeken.! Ik zag gelukkig dat b nosy hele toffe panterprint jurkjes heeft. Oh man ik ben al helemaal bezig met haar trouwjurk! Haha! De jongens waren door het dolle heen. Een zusje! En papa helemaal. Die had het nooit gedacht, maar stiekem zo gehoopt.

Ik zit op een roze wolk.

gender reveal
Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.