Search here...
TOP
Supplementen

Jouwbox Editie 3 | Het perfecte cadeau voor de feestdagen

In het verleden heb ik de Jouwbox editie 1 en editie 2 al mogen ontvangen. Onlangs ontving ik de Jouwbox editie 3 en ik kan je zeggen dat mijn hart hier sneller van gaat kloppen! En dat komt niet alleen door de wijn die er deze keer in zit. Deze box vol gezonde producten ter waarde van 150 euro op het gebied van voeding, mond-, haar-, huidverzorging en suppletie kun je bestellen voor maar liefst 39 euro! Wat erin zit? Lees verder!

Rosalpina Nourishing Cream & We Love The Planet Deodorant

Deze twee merken zijn echt mijn favoriete merken geworden sinds ik kennis maakte met de Jouwbox. In de vorige edities zaten ook al de oogcrème van Rosalpina en de deo in het potje van We Love The Planet. Deze producten zijn zo fijn omdat ze geen meuk bevatten, net zoals de rest van de producten in de box. De crèmes van Rosalpina smeren heerlijk, zijn plantaardig en gaan de veroudering tegen. Heb ik echt nodig sinds ik de 30 ben gepasseerd. De kraaienpoten schieten erin helaas. En dan de deodorant in stickvorm deze keer! Ik had er echt naar uit gekeken, omdat de deo in het potje al zo fijn was. Nu in stickvorm gaat het smeren makkelijker, maar ik vind nog steeds dat je even na moet smeren met de hand. Deze deodorant bevat voor 100% natuurlijke ingrediënten en kan je met een gerust hart onder je oksel smeren.

A. Vogel Vitamine D3,  Arctic Blue Visolie & Vitals Elke Dag Capsules

In elke Jouwbox zitten ook supplementen. Zelf ben ik niet zo’n supplementen slikker, maar misschien moet ik er deze winter eens aan gaan geloven. Zeker de Vitamine D. Zo belangrijk nu de zon minder schijnt en je er dus te weinig van krijgt. Deze Vitamine D van A. Vogel is 100% plantaardig. Ze hebben als basis kortsmos. Kortsmos bevat van nature vitamine D3, dus dit maakt het heel geschikt voor veganisten, vegetariërs en alle andere mensen die graag plantaardig kiezen.

Visolie is ook iets wat heel goed voor je is. Hier zit Omega-3 vetzuur in en dat kan het lichaam niet zelf aanmaken. Arctic Blue gebruikt alleen visolie uit Noorwegen. De kabeljauw wordt vers verwerkt, waardoor de visolie niet kan oxideren. Tevens garandeert Arctic Blue dat ze afblijven van het voedsel van de dieren van de zee en dat het geen nadelige effecten heeft voor oceanen, milieu en lokale bevolking.

De Elke Dag capsules kun je gebruiken als aanvulling op je lifestyle. Ze bevatten bijzondere aanvullingen zoals zeaxanthine (goed voor je ogen), luteïne (beschermt tegen oogziekten en werkt als UV filter in het oog), bioflavonoïden (o.a. ontstekkingsremmend) en co-enzym Q-10 (o.a. voor een goede bloeddruk).

H-eerlijke wijn Sélection de Marotte Rouge

Deze wijn! Hij was zo op. Ik kan zo genieten van een goed rood wijntje. Ook van een goeie witte of een rosé trouwens hoor, maar deze is biologisch. Wat is hier dan zo anders aan? Aan biologische wijnen mogen geen sulfieten worden toegevoegd en ook geen suikers. Deze is onder andere gemaakt van Merlot, dus hij zal vast bij je in de smaak vallen. Heerlijk om op tafel te zetten met kerst, als hij het volhoudt tot die tijd…

Bee Honest Body Oil Zoete Amandel & Earth.Line Argan Repair Body Lotion

In de vorige editie van de Jouwbox zat ook een product van Bee Honest, namelijk de babyshampoo. Sinds ik de shampoo gebruikt heb, gebruik ik geen andere shampoo meer voor mijn kinderen, dus ik was heel erg blij dat dit merk weer in het pakket zat! Bee Honest maakt gebruik van plantaardige oliën, plantenextracten en bijenwas. De bodylotion is ook heerlijk! Het beschermt je huid, hydrateert, kalmeert en zorgt door de bijenwas voor de aanmaak van nieuwe cellen.

Ook zit er een bodylotion in van Earth.Line. Deze bodylotion bevat o.a. biologische argan, sheabutter en aloë vera. Heerlijk om je droge huid mee in te smeren! De producten van Earth.Line zijn zelfs gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control. (certificerende instanties voor biologische en natuurlijke cosmetica). Fijn smeren dus!

Liquid Gold Concentrated Bone Broth & Rude Health Cornitas

Bone Broth. Het klinkt een beetje luguber en ik moest even kijken wat het was hoor. Het is dus een bouillon van botten. Ik begrijp dat dit heel gezond voor je is, maar ik heb geen idee of je dit moet drinken net als een kippenbouillonnetje of dat je het gewoon in de hutspot moet knallen. Iemand?

De chips van Rude Health, daar heb ik maar één ding over te zeggen: zo op! Oh wat lekker! Een soort rijstkoekje, maar dan gemaakt van kikkererwten, linzen en mais. Zo’n zakje was te weinig voor mij en twee hongerige kids.

Tea by Me – Anne’s Tea (Groene Thee)

Als laatst in het pakket zit deze heerlijke thee. Ik moet zeggen dat ik erg moeilijk ben als het op thee aankomt en ik eigenlijk altijd sterrenmunt drink, maar die was van de week ineens op, dus ik moest deze gaan proberen en ik was heel erg verrast! Wat een heerlijke, bloemige thee.

Heb jij nu ook enorm zin gekregen om deze box te ontdekken? Of wil je iemand deze cadeau doen voor kerst? Dan kan je hem voor 39 euro bestellen via de website van Jouwbox

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.