Search here...
TOP
Supplementen Verzorging

Unboxing Jouwbox Editie 2 | Ralph Moorman Favourites

Een tijdje geleden ontving ik de eerste editie van de Jouwbox. Dit is een box vol gezonde producten, waar je van kunt verwachten dat ze veilig in gebruik zijn en geen troep bevatten. Het was heel erg leuk om nieuwe producten te mogen testen. De Deodorant van We Love The Planet gebruik ik nog dagelijks! Of de tweede editie ook succesvol is?

Liefde voor pakketjes

Toen de box op mijn deurmat viel, werd ik super blij! Ik keek er echt naar uit. De eerste editie was mij erg goed bevallen, dus ik was erg benieuwd naar de tweede editie. Hij moest meteen open natuurlijk! Het eerste wat mij opviel was dat de box overzichtelijker was. In de zin van: minder producten, maar meer dingen waar ik echt wat aan heb. Ten minste, ik heb het idee dat het minder producten zijn. Jij wilt natuurlijk weten wat er in zit? Dat ga ik je direct vertellen – YAY! –

Royal Green – Extra Virgin Kokosolie

Eerlijk is eerlijk: ik moest even Googelen wat ik hiermee kon, maar het schijnt dat je er zoveel mee kunt doen! Deze 100% koudgeperste raw en gecertificeerd biologische kokosolie kun je op je huid en haar smeren, als deodorant gebruiken, maar je kunt er ook mee koken of je kunt het op brood smeren. Royal Green gebruikt geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen en is 100% vegetarisch. Tof toch! Het potje zelf is al erg aantrekkelijk!

Rosalpina – Eye Balm van Piroche Cosmetiques

Deze eye balm is zo heerlijk! In de ochtend zie ik eruit als stront. Echt hoor: dikke kringen rond mijn ogen en alles. Ik smeer deze nu op en daardoor krijg ik het idee alsof ik een facelift krijg. De huid rond mijn ogen voelt verfrist! Het helpt om mijn wallen te verminderen. Plantaardige stamcellen van de Alpenroos zorgen ervoor dat je lekker jeugdig blijft. De ingrediënten komen uit gecontroleerde biologische teelt en dat maakt Rosalpina tot de meest effectieve Age-protection formule die momenteel beschikbaar is om veroudering van de huid te voorkomen op een 100% natuurlijk manier. Heerlijk spul!

Bite & Smile – Lemon Ginger

Bij deze snack had ik eerst wel even mijn twijfels hoor. Ik las op de verpakking namelijk gember, citroen, dadels, wortels en rapeseed olie (?). Hmm. Oke, toch maar proberen. Ik pakte er een uit en mijn kinderen waren ook erg benieuwd. Het smaakte eigenlijk verrassend lekker! En het gekke was: mijn kinderen vonden dat ook! Ze wilden geen andere tussendoortjes meer en de zak was dan ook binnen één dag leeg. Liever dit dan meuk. Dit is o.a. 100% biologisch, er zit voor 10% groente in, veganproof, bevat geen geraffineerde suikers en is gluten- en lactosevrij. Handig om te weten: je koopt ze ook gewoon bij de AH.

Betterfoods Tee-Fee – Natuurlijke kinderthee met Bio-Stevia

Dit is super zeg! Mijn oudste drinkt namelijk graag een bakje thee als hij uit school komt. Ik maak hem dan met een beetje melk. Deze thee is gewoon kant en klaar. Het is thee met stevia. Het is wel heel zoet, maar natuurlijk, want het komt van een plant. De thee smaakt een beetje naar anijs en dat maakt het heel lekker. Nadeel van stevia vind ik wel dat het zo in je mond blijft hangen.

Bee Honest Cosmetics – Hair & Body Wash

Dit is ook een heel fijn product. Ik ben hier echt fan van geworden. Deze babyshampoo en bodywash is 100% plantaardig en er zitten zachte en natuurlijke ingrediënten in, zoals biologische honing van de Traay en biologische calendula. Ik gebruikte al neutrale shampoo voor de kinderen, maar daar zit geen lekkere geur aan. Deze ruikt heerlijk en blijft in mijn assortiment vanaf nu.

Mattisson – Absolute Visolie

Visolie is ook heel goed om te gebruiken. Visolie bevat Omega-3, dit is een stof die het lichaam nodig heeft, maar niet zelf aan kan maken. Deze visolie wordt gemaakt van ansjovis en wordt gevangen in de oceanen rond Zuid-Amerika. Ze staan daar bekend om de goede kwaliteit van de vis. Helaas ben ik zelf niet zo’n capsule-slikker, dus ik denk niet dat ik deze structureel ga innemen.

Upton’s Naturals – Original Jackfruit

Hier moet ik even voor gaan zitten hoor. Dit product is mij echt onbekend. Als ik het goed begrijp is dit een goede vleesvervanger en kan je dit eigenlijk met alles combineren. Jackfruit is fruit. 100% vegan en glutenvrij. Weet je wat, ik ga dit nog even uitpluizen en zal je later laten weten welk recept ik ermee heb gemaakt.

Blue M – Tandpasta en zachte tandenborstel

Dit is een tandpasta met actieve zuurstof. Zuurstof helpt mee aan een goede gezondheid en wondgenezing en helpt tegen slechte bacteriën. Daarom heeft kaakchirurg Peter Blijdorp deze tandpasta ontwikkeld met actieve zuurstof die komt uit onder andere biologische honing. De tandenborstel die erbij zit is echt heel zacht! Ik moet er nog even aan wennen hoor, maar hij is wel heel fijn.

Squalan – Moisterizer

Perfect middel voor de vrouwen van mijn leeftijd. 30+ dus. Dit is een facial oil met anti-age. Het verbetert de vochtbalans van de huid en het vermindert rimpels en fijne lijntjes. Er zit maar één ingrediënt in en dat is 100% plantaardig. Deze olie heeft de International Allergy Award 2018 gewonnen voor Best skinfriendly product chosen by consumers. Het leuke is dat je 10% korting krijgt als je code JOUWBOX gebruikt bij het afrekenen (normale prijs €15,00) Klik HIER om naar de website te gaan.

Mudmasky – Morning Boost Mask

In de eerste editie zat ook een masker en die was heel fijn! Dit masker is net zo fijn. Het ruikt een beetje naar koffie en dat is het ook. Dat is toch ook het enige dat je ’s ochtends nodig hebt. Dit masker is ook gemaakt voor de mens die geen tijd heeft in de ochtend. Je hoeft hem maar 30 seconden op te doen, dus je kunt ondertussen je tanden poetsen. Daarna voelt je huid energieker dan ooit en lekker verfrist, Heerlijk!

Al met al een hele fijne box! Leuk om voor jezelf te hebben of om cadeau te doen. Ben je nu ook nieuwsgierig? Check de website van Jouwbox. Je kunt de box eenmalig aanschaffen of je kunt member worden. Een box kost €39,00 euro. Niet duur voor wat je krijgt!

 

|Dit artikel bevat een samenwerking, maar mijn mening blijft puur en eerlijk.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

9 COMMENTS

 • nicole orriens

  Die pot met dat kokosspul lijkt me handig. Ik hoor dat dit heel geschikt is voor droog haar!

 • nicole orriens

  Wat zit er trouwens lekker veel in die doos. Dat lijkt me echt een klein feestje om uit te pakken.

 • Daniëlle

  Op zich een leuke inhoud van de box, maar toch zou ik hem niet snel aanschaffen.
  Daniëlle onlangs geplaatst…Persoonlijk: Het tweede trimesterMy Profile

 • kiki hasselton

  dit vind ik nou een leuke box! Niet de geijkte producten, maar nieuwe verrassende producten. Daar houd ik van

 • Die Bite & Smile-snacks zou ik qua ingrediënten ook niet snel gekozen hebben, maar jullie enthousiasme maakt me nieuwsgierig. Eens kijken of zoonlief het wat vindt.
  Marleen Hartog – Boekverloskundige onlangs geplaatst…Over of ik nu alleen nog maar thrillers ga schrijvenMy Profile

 • ineke

  Wat fijne producten allemaal. Die eye balm zet ik zeker en vast op mijn lijstje!

 • Joanne

  Ik ben zo benieuwd hoe jackfruit smaakt. Geen idee of dat lekker is!

 • Tamara

  Leuke inhoud heeft deze box weer vind het een erg leuk concept van jouwbox

 • Danielle

  Wat leuk dit soort boxen! Ben zelf altijd bang dat je het overgrote deel er toch niet van gebruikt en het dan alsnog duur is. Maar dat is denk ik ook een kwestie van geluk hebben 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.