Search here...
TOP
Sportkleding

Luchtig & zomerse sportkleding (ook voor de fitdads!)

Zoals ik al zei komen er heel veel shoplogs langs, dus vandaag ook weer één! Je kunt je vakantiegeld maar direct goed besteden toch? Mocht je niet weten wat je ermee moet, scoor dan een lekker luchtig outfitje bij de Bootcampstore. Voor jou en voor die hunk van je! Het is tenslotte ook bijna vaderdag (tipje!)

Lekker blijven plakken

Deze week is het weer prachtig weer buiten en dit weekend lopen te temperaturen alleen maar op. Tijd om je kledingkast te inventariseren op zomerse outfitjes. Dat deed ik ook en ik kwam erachter dat ik eigenlijk alleen maar sport-bh’s in mijn kast had liggen, maar weinig t-shirts. Nu ik veel bootcamp, kan ik er niet meer tegenop wassen met dat ene shirt in de kast, dus is het fijn als ik wat meer kleding in huis heb. Met dit warme weer is het heel belangrijk dat de stof niet te dik is, want anders kan je de warmte zo lastig kwijt.

Inov-8

inov-8

Gelukkig zijn er echt verschillen in bepaalde stoffen en kledingmerken. Zo kreeg ik een t-shirt van Inov-8 toegestuurd. Dit shirt is praktisch gewoon een tweede laag huid, zo dun en luchtig! Het weegt maar 52 gram, kun je nagaan. Ik heb er heerlijk buiten in getraind en kreeg niet zo’n vieze warme damp van het zweten in mijn shirt. Dat heb ik met mijn andere shirt wel, die is van een dikkere stof, dus het plakt en doet. Het stof neemt direct je zweet op, zodat je eigenlijk droog blijft tijdens het hardlopen. Daarnaast heeft dit shirt ook ‘odour control’, wat betekent dat je geen vieze luchtjes onder je oksel krijgt. Super sexy én fris tijdens het hardlopen dus!

inov-8

Het shirt kost € 45,- (10% korting met code MOMONTOP) en is te vinden via deze link

De man mag natuurlijk niet achterblijven

Mijn man zit af en toe te klagen dat er zoveel pakketjes voor mij binnen komen, dus heb ik nu ook gewoon even aan hem gedacht. Hij was ook zo erg jaloers dat de kinderen en ik een Camelbak hadden en hij niet. Nu hij ook zo lekker aan het hardlopen is in kleding waarbij ik mijn twijfels trek of je daar überhaupt in moet lopen, werd het tijd voor kwaliteit. Ik bestelde daarom een korte hardloopbroek van Craft voor hem. Het is een 2-in-1 broek. Een korte broek met een binnenbroek erin (en een lekker kontje! dus 3-in-1 eigenlijk). De band van de broek is elastisch en heeft ook een aantrekkoord. Achterop zit een ritsje waar je bijvoorbeeld je huissleutel in kan bewaren of telefoonnummers van alle leuke vrouwen die je onderweg tegenkomt. Er zitten reflecterende details op, waardoor je extra opvalt.

craft

Deze short kost € 43,95 (10% korting met code MOMONTOP) en is te vinden via deze link

Tip voor vaderdag!

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • nicole orriens

    Vooral dat shirt dat je draagt klinkt goed zeg. Alleen al dat het zo licht van gewicht is klinkt ideaal.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.