Search here...
TOP
Winactie

-GESLOTEN- WIN WIN WIN | Een sportshirt voor vaderdag!

Jaaaa! Jullie vrouwen zijn de laatste maandag genoeg verwend met leuke winacties. Met moederdag gaven we een t-shirt weg voor de sportieve moeders, deze week verloten we voor vaderdag in samenwerking met Bootcampstore.nl een sportshirt speciaal voor de mannen en vaders!

Samen sporten

Hoe leuk is het om samen te gaan sporten? En als je dit doet, motiveert het nog extra als je fijne en mooie kleding draagt. Ja toch? Ik herken het in ieder geval van mezelf: zodra ik wat nieuws heb, moet het direct aan. Als je dan je nieuwe set sportkleding aan hebt, ga je er niet mee op de bank hangen, maar ermee naar buiten of naar de sportschool. Ik hoor je denken dat je met een jogger ook op de bank kunt hangen. Ja, je hebt gelijk, maar gelukkig geven we die vandaag dus niet weg. Aan de bak zal je!

Handige kleding voor buitensport

Zoals je wel vast gelezen hebt, heb ik vaker leuke samenwerkingen met Bootcampstore.nl en heb ik daar onlangs ook een hele fijne short van Craft voor mijn man gekocht. Eigenlijk was het een vaderdagcadeau, maar ik heb hem direct gegeven en hij was er zo blij mee. Dus als je dit shirt wint, kan je dit misschien direct matchen met deze short.

De vaderdag winactie

Maar wat valt er nu te winnen? Nou, je kunt deze week voor jezelf (als je een man en/of vader bent) een sportshirt van Bootcampstore winnen. Welke je krijgt is wederom een verassing, maar Bootcampstore staat bekend om merken als Craft, Fusion en Mammut, dus je loopt er met zekerheid goed bij. Ben je geen man, maar wil je hem graag cadeau doen aan een super stoere vader die wel wat motivatie kan gebruiken, dan mag je natuurlijk ook meedoen!

Wat moet je doen om kans te maken?

Het belangrijkste van dit verhaal natuurlijk! Komt ‘ie:

 1. Like Mom on Top op Facebook
 2. Like Bootcampstore.nl op Facebook
 3. Reageer onder dit bericht of op Facebook welke maat je hebt (niet vergeten!)
 4. Tag een vader (of jouw eigen man) onder het Facebookbericht die dit (ook) verdient

Super makkelijk weer en heel erg leuk, vind ik zelf! Zet hem op!

|De winactie loopt van 8 tot en met 16 juni. Op 17 juni wordt de winnaar bekend gemaakt in dit artikel. De deelnemer dient bij deelname woonachtig te zijn in Nederland.

De actie is gesloten en de winnaar is Annelie! Gefeliciteerd! Er is contact met je opgenomen.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

5 COMMENTS

 • Bianca

  Ik zou graag een maat m winnen voor mijn man. Na de geboorte van onze zoon hebben wij beide wat moeite met het herpakken van ons ritme. Ondanks dat we de mudmasters hebben gerend ligt het sporten wel een beetje op een laag pitje. Dit zou een mooie motivatie zijn.

 • Marian

  Wij houden wel van verassingen! Een t-shirt in de maat M is welkom, het sporten zal dan vast nog beter gaan!

 • Marian Zw

  Ik doe heel graag mee voor mijn man die sinds kort weer fanatiek aan het sporten is. met drie keer per week is er haast niet tegenop te wassen, een extra shirt is dan nooit weg, maat M

 • Veronique de Weerd

  Doe heel erg graag mee voor mijn man & de allerliefste papa, maatje L.

 • Hanneke kortekaas

  Mijn man Ruud (zf want hij is te druk met sporten😉) fiets dagelijks op de sportfiets 20 km heen en terug naar zijn week, loopt hard (halve marathons), traint hiervoor 2 x per week en schaatst in de winter. De shirts zijn niet aan te slepen. Ook traint hij achter de rolstoel met zoon Mike Genoeg sportiviteit hier. Een nieuw t shirt kan deze vader wel gebruiken 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.