Search here...
TOP
Fashion

Mini shoplog | Mijn favoriete zomer-items

sporttas

Hittegolf in de stad! Volop zomer en eigenlijk is het bijna te warm om kleding aan te trekken of om te sporten, maar toch doen we het gewoon! Tijd voor een kleine shoplog? Ik heb namelijk zoveel leuke items weten te scoren!

 

Sporten in style

Eigenlijk ben ik best een beetje een diva. Als ik ga sporten, moet alles kloppen. Kleding, schoenen, accessoires, haar! Daarom ontwierp ik onlangs een eigen sporttas! Dat was namelijk het enige wat er echt nog ontbrak in mijn garderobe. Hoe gaaf is het dan, dat je je eigen text kunt laten afdrukken en kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs? Uiteraard heb ik ‘Mom on Top’ erop laten zetten, maar je kunt natuurlijk zelf kiezen wat je erop wilt hebben. Ik ben echt heel blij met deze tas, hij is lekker ruim. Je zou hem zelfs als logeertas kunnen gebruiken. Wil je dit ook, of iets anders personaliseren? Dat kan! Via de website van Bulbby kun je namelijk heel veel verschillende producten personaliseren. Van babyspullen tot kleding en kookspullen. De prijs van deze tas is trouwens €39,95 en je shopt hem hier, met code momontop krijg je 15% korting (geldig t/m 30 juli, niet geldig i.c.m. andere acties).

 

High waisted jeans en Bodysuits

Deze tijd is echt mijn favoriete tijd. Alle stylen van vroeger komen weer terug en je kunt gewoon zoveel met elkaar combineren. Na de zwangerschap van mijn jongste ben ik begonnen met het dragen van high waist jeans. Toen eigenlijk om dat buikje te laten verdwijnen, maar ik ben er verliefd op geworden. High waist jeans benadrukken je heupen en laten je billen mooi uitkomen. Onlangs ontdekte ik Bershka en dat is niet zo goed voor mijn portemonnee, ook al zijn de prijsjes erg fijn. Onderstaande set komt er dus ook vandaan. De body is nu in de uitverkoop, kost €3.99 en shop je via deze link. Het broekje is niet meer online te krijgen, maar er staat zoveel moois nog op de website, dus je komt er wel uit.

sporttas

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.