Search here...
TOP
Lifestyle

Een drankje op zijn tijd is heel gezond | De alcohol-tag

Eigenlijk moest ik even denken of deze tag wel bij mijn blog past, aangezien ik een gezonde lifestyle wil uitstralen, maar ook dit hoort erbij: alcohol. Dat heb je nodig in het leven, zeker als je kinderen hebt. Dat had Kimberly van Beebs and Moms vast ook in gedachten, toen ze deze tag bedacht en hem aan mij doorgaf. Aangezien het vrijdag is, moet het ook best kunnen. Hierbij mijn favorieten.

Op een terras drink ik graag

Een roseetje. Staat eigenlijk wel stipt op nummer één. Heerlijk als het zomer is, het zonnetje op je bol en lekker rozig worden met een rosé. Als ik op vakantie ben, kan het weer veranderen hoor. Dan drink ik ook graag sangria of een cocktail. Het liefst dan een Mojito of een Cosmopolitan.

Wijn 4 life of beer all the way

Ook weer heel raar, als ik op een feestje ben, drink ik dan weer graag bier. Niet een gewoon biertje, maar dan een Radler. Evenementenwijn doen ze altijd in rare glazen en dat vind ik toch niet zo lekker smaken. Wijn drink je uit een grote bel. Dan maar bier. Ook heerlijk hoor, zo’n Radler.

Wat dronk je op je 16e?

Op mijn 16e? Toen was ik alweer bijna klaar met stappen joh. Ik ben al heel vroeg begonnen met stappen. Toen was er nog geen legitimatieplicht enzo. Goh wat voel ik me nu oud! Volgens mij ben ik toen begonnen met bier, want al het andere kon ik niet betalen van mijn zakgeld. Ik stapte daarna over op van alles en nog wat: Blue Curaçao, Bacardi, Malibu, Tequila, shotjes, wat er te krijgen was eigenlijk.

Het smerigste dat je ooit dronk

Stroh Rum. Oh. Mijn. God. Wat bezielde me. Mijn vader had een drankkast en daar stond een klein flesje stroh rum te stralen. 80% stond erop. Dus ik dacht dat ik weinig drinken hoefde te halen in de discotheek, als ik dit flesje thuis even achterover zou gooien. Ik heb het uit de kast gestolen en dronk het in één teug leeg. Sorry pap, maar ik heb er van geleerd, want ik werd meteen beroerd en die stapavond is er niet meer van gekomen.

Wat drink je op een feestje

Eigenlijk had ik deze vraag al beantwoord bovenaan. Radler graag.

Wat drink je op vakantie

Oh ik liep dus al ver vooruit op de vragen. Op vakantie drink ik eigenlijk het liefst hetgeen wat ze in het land graag drinken en goed kunnen klaarmaken. In Gran Canaria was dit dus de Sangria. Heerlijk met al dat verse fruit erin, Dat kunnen ze hier niet. En cocktails zijn altijd goed. Ik ben dan niet zo van het wijn en bier drinken, want ik wil geen teleurstelling.

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Aangezien er zich niet meer zoveel gelegenheden voordoen sinds ik kinderen heb, drink ik ook thuis. Ik vind het voornamelijk erg fijn om tijdens het koken een wijntje te drinken. Verder taal ik er niet zo naar. Eigenlijk drink ik verder niet thuis. Tenzij het zomer is en je nog heel lang buiten kan zitten. Dan geniet ik trouwens ook wel eens van een Jillz of een Wickse Rosé.

Graag geef ik deze tag door aan Malou

Nu ben ik wel erg benieuwd naar jouw favoriete drankje . Tell me!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

4 COMMENTS

 • Kimberly

  Oeps met die strohrum ???? Mijn pap heeft ook zo’n drankkast waar ik dan weleens in dook hahaha. Tegen de tijd dat Evi zal gaan drinken zorg ik ervoor dat niemand een verzameling in huis heeft ????
  Kimberly onlangs geplaatst…Winactie | Kruidvat NegenmaandenbeurstasMy Profile

  • Kimberley
   AUTHOR

   Tegen die tijd is drank al lang verboden ????

 • Eke

  Ik moest enorm hard lachen om je Stroh Rum-actie! En dat met uitgaan herken ik ook, al dronk ik dan Breezers (whehe). Maar twee op een avond, want die dingen waren schreeuwend duur en anders was mijn zakgeld er inderdaad zo doorheen.

 • Fleur

  Leuke tag! Mijn favoriete drankje is Gin Tonic. Daar zijn zoveel soorten en variaties van, dat ik nog lang niet uit geproefd ben

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.