Search here...
TOP
Lifestyle

De Purpuz planner, voor purpose in je leven.

Laat ’s ochtends de krant op je deurmat liggen en je telefoon op de tafel. Start je ochtend zonder dat je direct beïnvloed wordt door negatieve nieuwsberichten. Het is toch veel fijner wakker worden als je overladen wordt door positieve berichten! De purpuz planner maakt dit mogelijk!

Bij het doorbladeren van de planner krijg ik een heel gelukkig gevoel. Er staan alleen maar zinvolle, vrolijke, nuttige en positieve berichten en quotes in. Er staan opbeurende teksten in, mindfull quotes voor positieve gedachtes en genoeg ruimte voor mijn eigen invulling. Het voordeel van deze planner vind ik, dat elke dag genoeg ruimte heeft om mijn plannen te maken. De planner is vrij groot en het zijn dan ook niet alleen de dagelijkse afspraken en activiteiten die ik kan noteren.

Visualiseer en orden je dromen en bereik je doel!

De purpuz planner helpt je nadenken over waar je leven uit bestaat. Dat zijn geen dingen waar je normaal gesproken over nadenkt. Nu moet je wel! Met als gevolg alleen maar voordelen voor jou. Je gaat nadenken over hoe jij wilt dat je leven er over drie jaar uit ziet. Je komt erachter welke droom direct je doel wordt en waar je gelijk mee aan de slag kan gaan. Ook kom je erachter welke droom je even moet parkeren omdat daar geen prioriteit ligt. Puur door het noteren van al deze dingen, kan het jou helpen om overzicht te krijgen van je eigen leven en toekomst.

purpuz planner

Wie in balans zijn doelen haalt, is gelukkig en succesvol.

Ga er maar vanuit dat het met de Purpuz planner helemaal goed gaat komen met je doelen! Dankzij een uitgebreide weekplanning + maandplanning kan je stap voor stap overzichtelijk je doelen noteren. En uiteraard kan je alles plannen met balans. De planner helpt je niet alleen met je doelen halen, het helpt je ook tijd vrij te maken voor je naasten, jezelf en nieuwe dingen! Je wordt herinnert aan een beloning voor jezelf, omdat je zo goed in jezelf investeert. Dankzij de dagelijkse reflectie word je bewust gemaakt van de dingen die goed gingen, waar je trots op kan zijn en wat je waardeert aan je dag. Andersom helpt het ook in je dagelijkse groei. Waar kan je morgen in groeien en wat kan je anders doen?

Als je dan toch van plan bent om een planner aan te schaffen, kies dan voor de Purpuz planner 2021. Deze kost €39,97, maar het is niet alleen je agenda, het wordt je beste vriend. Ik heb er veel steun aan gehad en ik gun het jou ook!

purpuz planner

WIN de Purpuz planner 2021!

Ik mag één exemplaar weggeven van de Purpuz planner 2021! Wil jij kans maken, lees dan de volgende spelregels goed door.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg Mom on Top op Facebook
  2. Like en tag twee vriendinnen onder het Facebookbericht
  3. Volg Purpuz op Facebook

En? Wat is jouw Purpuz?

Mom on Top

Lesley

Lesley | Leefstijl Lover | Hormoonfactortrainer | Boost By Les

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.