Search here...
TOP
Supplementen

Take a BREAK met Uzuma green slow juice

Snel afvallen, op gewicht blijven, je lichaam reinigen of gewoon wat extra vitamines binnen krijgen hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Wil je dit juist op een gezonde manier doen, zonder teveel poespas dan is Uzuma misschien wat voor jou!

Wat is Uzuma?

Uzuma is sap! Niet zomaar sap, maar slow juice sap. Alle ingredienten zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde smaak-, kleur- en geurstoffen. De sappen worden direct ingevroren en in een speciale doos met extra koude gelpacks verzonden. De sappen krijg je dus ingevroren en super vers aangeleverd. Je kunt losse sappen bestellen, maar je kunt ook een programma kiezen dat bij je past, namelijk;

  • Slim (bij overgewicht)
  • Steady (bij licht overgewicht of om op gewicht te blijven)
  • Fit (bij normaal gewicht en ondergewicht)
  • Detox (bij ieder gewicht om te reinigen, lees ook mijn artikel over detoxen met thee)
  • Break (voor als je even wat extra vitamines nodig hebt)

Ik mocht het ‘Break’ programma uitproberen. Een programma dat perfect aansluit bij mijn drukke bestaan. Voor als je dus even wat extra vitamines en mineralen nodig hebt. Soms vergeet ik op de dag wel eens een stukje fruit te eten, terwijl ik voor mijn kinderen altijd wel fruit klaarzet.

Zorg voor een lege vriezer

Er werd een hele grote doos bezorgd met 14 verschillende flesjes ingevroren groente en fruit en een heel programmaboekje voor 7 dagen. De flesjes heb ik direct in mijn vriezer gelegd, daar moest wel wat ruimte voor worden gemaakt, maar zo blijven ze lekker vers. De flesjes zien er echt heel fijn en feestelijk uit en op elk flesje staat een soortnaam, zodat je precies kunt zien in het boekje welk flesje je op welk moment moet nemen.

Per dag instructie

Op het programma staat dus precies welke sap je op welk moment van de dag moet nemen. Daarnaast staat er ook aangegeven wanneer je het beste een thee of watermoment in kunt lassen. Bij het programma ‘Break’ moest ik iedere dag om 10.00 uur en om 16.00 uur een flesje sap drinken. ’s Ochtends nam ik dus twee flesjes mee naar kantoor, ideaal geregeld en het zou mijn tussendoortjes vervangen.

De smaken

Ieder flesje heeft een ander kleurtje en andere ingrediënten en ze zijn allemaal echt enorm lekker! Er zat er geen tussen waarvan ik dacht dat het misschien al een keer eerder was gegeten. Ik vind het een heel fijn idee om op deze manier wat extra vitamines en mineralen binnen te krijgen. Ik voelde me frisser op het einde van de dag en zou het iedereen aan kunnen raden een keer een kuur te doen.

Voor welk programma zou jij gaan?

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.