Search here...
TOP
Fitness

COMFY FOR LADIES: Sportief en comfortabel ondergoed

Comfy for ladies

Ken je dat? Dat je tijdens het sporten steeds je string uit je bilnaad moet plukken? Of dat je bh in je rug snijdt en je na een lange dag de striemen op je lijf hebt staan? Comfy for ladies maakt daar korte metten mee! YES! En ik mag jou korting geven!

Comfy ondergoed tijdens het sporten

Comfy for ladies is onderdeel van van Comfyballs en het komt oorspronkelijk uit het Noorse Oslo. Comfyballs is begonnen met het verkopen van hele fijne boxers, die het gereedschap op de goede plek houden en niets afknijpen. Door de grote vraag naar vrouwenondergoed is Comfyballs in 2019 deze vrouwenlijn begonnen. En echt, het is een van de fijnste lingerie die ik ooit aan heb gehad. Tijdens het sporten had ik, buiten een goede sport-bh, geen fijne string om te dragen. Ik bleef hem dus uit mijn bilnaad plukken of hoger optrekken. Waardeloos hoor. Maar ik heb nu Comfy for ladies ontdekt! En eerlijk: Ik sport er nu in, ga er in naar mijn werk, slaap er in en woon er in.

Comfy zit echt heel comfortabel, het is sexy en het is sportief tegelijk! Ik voel geen drukkende of snijdende bandjes in mijn huid en daar ben ik heel erg blij mee. Er is een speciale performance lijn en één van die sets draag ik op de foto’s.

Waarom Comfy for ladies?

Waarom moet jij Comfy proberen? De stof ademt, de stof blijft koel, de tailleband is super comfortable (geen striemen!), de stof is echt heel zacht, het is milieuvriendelijk geproduceerd en klimaatneutraal en je bestelling wordt gratis verzonden als je in Nederland woont. Check gauw welk Comfy setje er bij jou past (of boxer voor de mannelijke lezers) en gebruik code mmntp147 bij het afrekenen voor 10% korting.

Lees ook: Pavone: Sexy lingerie van bamboe

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.