Search here...
TOP
Winactie

-GESLOTEN- WIN | Huidverzorgingsproducten van Drs. Leenarts

Enige tijd geleden heb ik voor Cassandra van Momambition de producten van Drs. Leenarts mogen testen en mogen reviewen. Ik kende Drs. Leenarts nog niet, dus dit was een hele leuke kennismaking. Sinds deze review gebruik ik de producten nog dagelijks. Nu mag ik jou, in samenwerking met Drs. Leenarts, ook kennis laten maken met deze producten. Vorige week plaatste ik ook een leuke giveaway, waar je nog tot 14 januari aan mee kunt doen. Vandaag kan je dus een heerlijk setje verzorgingsproducten winnen, lees gauw verder hoe!

Drs. Leenarts: Wie zit er achter de producten

Achter de producten van Drs Leenarts zit Marjolein Leenarts. Zij is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Ze wilde producten op de markt brengen, voor jong en oud, die zonder toevoegingen echt wat voor je huid doen. Wat een verademing! Ze heeft inmiddels een hele lijn producten op de markt gebracht, van bodylotion tot lipbalm. Allemaal producten die erkend zijn met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds.

Welke producten kan je winnen?

In samenwerking met Drs. Leenarts mag ik jou blij maken met een heerlijk setje, namelijk;

 • Drs. Leenarts Droge huid zalf
 • Drs. Leenarts Droge handen crème
 • Drs. Leenarts Herstellende body crème

Drs. Leenarts Droge huid zalf

 • verzorgt schrale of schilferende huid
 • geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid
 • met abrikozenpit olie en vitamine E

Deze zalf is geschikt voor baby, kind en volwassenen en is mijn favoriet bij de kinderen. Het heeft een beetje de textuur van vaseline, maar is niet zo enorm plakkerig en trekt veel beter in de huid. Mijn jongste krijgt, nu het wat kouder wordt, schrale wangetjes en een schraal neusje. Met het smeren van deze zalf merk ik echt dat zijn huid weer soepel en schilfer-vrij wordt. Ik smeer het ook op voordat we een stukje gaan fietsen als extra bescherming.

Drs. Leenarts: Droge handen crème

 • bij droge en gevoelige handen
 • intensieve verzorging
 • voor dagelijks gebruik

Dit is een crème die je het beste kunt smeren voordat je naar bed gaat. Hij trekt namelijk niet heel snel in, maar het bevat ureum. Ureum wordt door dermatologen aangeraden bij een droge of schilferende (eczeem)huid. Het heeft een vochtvasthoudende werking, waardoor de huid gehydrateerd wordt.

Drs. Leenarts: Herstellende bodycrème

 • hydrateert en kalmeert de huid
 • helpt de huidbarrière herstellen
 • intensieve verzorging voor droge, schilferende, jeukende huid

Je weet wel, het scheren van je benen maakt je huid soms zo droog en schilferig, toch? Smeer deze crème en het is verleden tijd! Ook voor droge plekjes op je ellebogen of knieën is hij goed te gebruiken. Ik gebruik hem ook op mijn kinderen, na het douchen. Ze hebben allebei een droge huid en op aanraden van de huisarts moet ik ze insmeren. Daarnaast is deze crème goed aan te raden bij eczeem, psoriasis of de diabeteshuid. Er zit geen parfumlucht aan, dan zou het ook geen dermatologische crème meer zijn, maar hij is echt heel fijn en effectief. De crème zit in een goede knijpflacon (net zoals de andere crèmes trouwens), wat ook heel handig is met lange nagels. Geen crème onder je nagels dus! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en volwassenen.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg Mom on Top op Facebook
 • Laat een reactie achter dat je mee wilt doen

Extra kans maken?

Simpel toch?

Nog even de voorwaarden:

De winactie loopt van 12 tot en met 19 januari 2018. Voor deelname dien je woonachtig te zijn in Nederland. 20 januari 2018 zal de winnaar per mail bericht krijgen en bekend gemaakt worden in dit artikel. Heel veel succes!

De actie is gesloten en we hebben een winnaar! Gefeliciteerd Kristel Gubbels-Daemen! Jij hebt inmiddels een mail ontvangen. Niet gewonnen? Er komt binnenkort een nieuwe winactie online!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

16 COMMENTS

 • Kristel Gubbels-Daemen

  Lijken me hele fijne producten. Dochter heeft een hele schrale huid en ik hele droge handen. We gaan duimen ????

 • Lianne

  Leuke actie Kim!

 • julia

  wat leuk. ben heel benieuwd.doe graag mee

 • Marina

  Deze producten zouden echt en uitkomst kunnen zijn voor mijn gevoelige huid. Vooral voor mijn handen. Ik volgde je al???? ik doe graag mee!

 • Marina

  Ik doe mee! Ik volgde je al! Misschien zijn deze crèmes wel de oplossing voor mijn droge huid!

 • Tessa

  Nou, met die 10000x handennwassen per dag heb ik nog niet de juister handcreme gevonden. Im in! Duimen.

 • Marian Zw

  Ik doe heel graag mee, al van alles over gehoord maar zelf nog nooit geprobeerd, wie weet ben ik deze keer de gelukkige. Vooral de jongste heeft een beetje bruine huid en dat kan dan soms helemaal wit uitgeslagen zijn.

 • Ling

  Klinkt goed voor mijn droge huid en ik doe graag mee op Facebook.

 • Maaike J. Didérique

  Wat goed, deze produkten! Ik ben heel benieuwd wat dit voor mijn droge huid doet!
  Ik heb alle stappen gedaan

 • Marian B

  Ik heb een droge en gevoelige huid, dus niet alles is voor mij geschikt. Drs. Leenarts heeft hele fijne producten en daarom sla ik deze actie niet over!

 • Chantal Obbink

  Ik doe heel graag mee! Heerlijk voor onze baby en ook voor mezelf! Beide gevoelige huid, dus komt goed van pas!

 • Anita H.

  Ik doe ook mee!

 • Loretta

  Awesome giveaway thanks for the opportunity

 • Marian van ateigt

  Zeer gevoelige huid gekregen. 65 jaar. Wil het graag proberen. Kan tegen weinigbprodukten. Wie weet.

 • Jamey

  Wat een mooi setje geef je weg! Ik doe graag mee!

 • Nadine

  Ik doe graag mee!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.