Search here...
TOP
Kids

3x Buitenactiviteiten met kinderen | Winter 2022

3x Buitenactiviteiten met kinderen | Winter 2022

We gaan van lockdown in lockdown en veel mensen raken de motivatie kwijt om zelf leuke uitjes te verzinnen met de kinderen. Maar er is genoeg te doen deze winter. Daarom 3x Buitenactiviteiten met kinderen. Lees verder!

1. Kabouterpad bij jou in de buurt

Je hoeft niet eens heel goed te zoeken om een kabouterpad bij jou in de buurt te vinden. Overal is wel een kabouterpad te vinden! Soms met een leuke speurtocht erbij of met een prachtige wandelroute. Deze activiteit kun je in elke lockdown doen en je hebt er geen QR code voor nodig! Lekker onbezonnen genieten van de natuur en van het plezier met de kinderen. Dit is zeker leuk voor jong en oud!

2. Rondje skeeleren of met de step erop uit

Je kunt de tijd buiten zo leuk en makkelijk maken als je zelf wilt! Buiten dingen doen met kinderen hoeft niet moeilijk te zijn! Zoek een leuke route uit van ongeveer 5 kilometer. Dit is voor kinderen vanaf 4 jaar goed te doen en ook genoeg. Neem lekker de skeelers mee of de step of een fiets als je kind niet zo van wandelen houdt. Maak er een leuke uitdaging van en ga onderweg dieren spotten bijvoorbeeld! Wij gaan wel eens op zoek naar beren of ringslangen, die zijn er natuurlijk niet, maar dat weten de kinderen niet en zo blijft de route reuze spannend haha!

3. Sporten in de buitenlucht

Sporten met de hele bups aan kinderen? Ik hoor je denken! Ja zeker! En hoe leuk is dat? Wij hebben 3 kinderen, waarvan één er nog in de kinderwagen zit en de andere twee zijn boven de 5 jaar. Het is heel leuk om ze mee te nemen naar een parkje waar je ook kunt sporten. Je weet wel, waar van die monkeybars zijn en stangen om je aan op te trekken enzo. Als je een kinderwagen hebt waarmee je kunt hardlopen, kun je samen met de kinderen (zij op de step of fiets) hardlopend naar het parkje gaan en daar een workout doen! Kinderen zijn net aapjes, dus die genieten enorm van het klimmen in de rekken, terwijl jij de spieren even pompt.

Kleed je warm aan buiten

Vergeet niet je muts, sjaal en handschoenen als je deze winter naar buiten gaat! Zo blijf je met de Barts collectie verkrijgbaar bij Plutosport heerlijk warm! Die houden je ook warm als je op wintersport gaat. Wij zijn thuis fan en vergeten Barts nooit als we naar buiten gaan. Enjoy en geniet samen!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.