Search here...
TOP
Beauty Health

Gezond, mooi en lang haar met HairLust haarvitamines

Gezond, mooi en lang haar met HairLust

Kan jouw haar wel een boost gebruiken? Breekt het snel of groeit het maar langzaam? Dan is Hairlust wellicht de oplossing voor gezond en mooi haar!

Dromen over mooi, lang haar

Mooi lang en dik haar. Je ziet af en toe vrouwen ermee lopen en ik kan daar zo jaloers op zijn! Fantastisch lijkt me dat! Geen idee of het echt is natuurlijk, maar toch! Voor mij is dat even anders. Door PCOS heb ik heel veel haaruitval. Ook is het dun en breekt het gauw. Overigens veranderde dat tijdens mijn zwangerschappen wel en kon ik 9 maanden lang genieten van een vollere bos haar. Maar helaas was dat tijdelijk.

Soms vraag ik me af of ik hairextensions zou nemen. Heb me er wel in verdiept, maar het is weer zo’n gedoe. Zo’n mat die je dan voor veel geld moet aanschaffen en elke 6 weken opnieuw omhoog moet laten plaatsen. Wat overigens ook iedere 6 weken dus weer veel geld kost. Daarnaast is het natuurlijk helemaal niet bevorderlijk voor je eigen haar, dus nee. Laat ik dat maar niet doen.

Hairlust the Hair Growth Formula haarvitamines

Maar toen kwam Hairlust op mijn pad en vond ik het wel een poging waard om de Hair Growth Formula te proberen. Dit zijn kleine gummies met vitamines en mineralen, die je eigenlijk als (suikervrije) snoepjes eet. Niet teveel natuurlijk, maar 3 keer per dag neem je een gummie. Deze gummies zorgen ervoor dat je haar van binnen uit gevoed wordt. Ze bevatten 14 essentiële vitaminen en mineralen en ze zijn echt lekker! Laat ze dan ook niet in het zicht van je kinderen slingeren, want die zouden ze echt kunnen zien als snoepjes.

Wat ook heel fijn is, is dat de hair gummies geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine, en zijn daarom geschikt voor veganisten en mensen met een voedselgevoeligheid. EN de snoepjes bevatten geen kunstmatige smaak,- of kleurstoffen! Mocht je niet zo van de gummies zijn, ze zijn ook te verkrijgen in tabletvorm. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €32,95, maar je krijgt korting als je meerdere verpakkingen tegelijkertijd bestelt.

Ingrediënten

Zoetstoffen (maltitol, isomalt), Geleermiddel (pectine), Zuurtegraadregelaar (citroenzuur, natriumcitraat), L-ascorbinezuur (Vitamine C), Bamboe-extract (bambusa vulgaris), DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), Calcium-D-Pantothenaat (vitamine B5), D-biotine (vitamine B7), Zinkcitraat (zink), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Retinylacetaat (vitamine A), Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur), Kaliumjodide (mineraal zout), CholinInositol (beide leden van de vitamine B-familie), Cyanocobalamine (vitamine B12), Ergo calciferol (vitamine D2), Aroma (aardbei), Glasmiddel (carnaubawax), Paarse wortel (Daucus carota L.) Kleurstoffen (titaandioxide)

Wat vind ik van de hair gummies?

Zelf gebruik ik ze nu een tijdje en ik heb echt het idee dat mijn haar wat meer volume heeft de laatste tijd. De kleur is ook mooier en mijn haar heeft meer glans. Geen idee of het echt hierdoor komt, maar het zou goed kunnen dus! Ik zou het aanraden!

Ook andere haarproducten

Buiten de haarvitamines, heeft Hairlust ook nog vele andere producten voor gezond haar, zoals shampoo, haarborstels, maar ook serums voor je wenkbrauwen en wimpers. Misschien moet ik daar ook eens naar kijken! De verpakkingen zijn trouwens ook mooi! Die kun je zonder gene in de badkamer neerzetten. Oh en ze hebben voor mannen ook een speciale lijn.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.