Search here...
TOP
Fashion

Schiesser: Sexy ondergoed voor hem

schiesser

Hé dames, willen jullie een leuk cadeau voor de man uitzoeken? Check dan eens dit sexy ondergoed van Hemd voor Hem. Gastblogger Lesley gaf haar man het setje van Schiesser cadeau. Ze trok het zelf ook even aan en wilde het bijna niet meer aan haar man teruggeven…..

Schiesser: Eyecandy voor haar

Onlangs ontving ik een super mooi wit setje van het merk Schiesser van Hemd voor Hem. Het setje bestaat uit een t-shirt en een boxer. Bij het uit de verpakking halen van dit setje voelde ik al; dit gaat vast lekker zitten! Het voelt heerlijk zacht! En inderdaad, alleen maar lof voor dit setje. De boxer is gemaakt van 95% katoen, heeft een lekker dun stofje en is mooi aansluitend. Leuk voor de vrouwen onder ons, want hij schijnt ook licht door (you get the feeling? ;)). Het is natuurlijk niet alleen de lingerie van de vrouw die een lust voor het oog mag zijn.

schiesser

Het witte shirt is gemaakt van 95% katoen en sluit ook al zo mooi aan! Wederom licht doorschijnend. Ik heb als vriendin zo zeker niks te klagen. Dit shirt is multifunctioneel. Hij heeft het namelijk gedragen onder een trui, toen het erg koud was. Omdat het zo’n fijn dun shirt is geeft het precies dat beetje extra warmte. Hij heeft het ook gedragen onder een blouse, dat zag er zeer netjes uit en hij heeft ermee geslapen. Het shirt zit erg comfortabel voor vele gelegenheden. Typerend aan dit shirt, vind ik, dat de mouwen iets langer zijn dan normaal. Dat vind ik er degelijk uitzien.

Ik wilde het niet meer uitdoen

Ondertussen heb ik het Schiesser setje al meerdere keren gewassen en de stof is nog steeds lekker zacht en blijft mooi. Omdat ik een soort van chef kok ben die haar eigen gerechten proeft voordat het naar de klanten gaat, vond ik dat ik het setje zelf ook wel even mocht proberen. Zijn maat is absoluut niet hetzelfde als dat van mij, maar om puur even de ervaring van het lekkere zachte stofje te krijgen. Oke, de boxer heb ik niet geprobeerd. Er zijn grenzen natuurlijk, maar na het aantrekken van het shirt begreep ik wel degelijk waarom hij het in korte tijd zo vaak gedragen heeft. Het zit echt heerlijk! Het voelt als een tweede huid. Hemd voor hem moet maar snel een vrouwenlijn gaan maken, tot die tijd leen ik zijn shirt.

Leuk om te weten: de Schiesser set heeft nu een actie prijs! De boxer kun je bestellen in een 2-pack voor maar 29,95. Het shirt kun je ook bestellen in een 2-pack, voor maar 34,95. Je vindt het hier. Hemd voor Hem verkoop ook hele mooie overhemden, mocht je al genoeg ondergoed hebben.

Mom on Top

Lesley

Lesley | Leefstijl Lover | Hormoonfactortrainer | Boost By Les

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.