Search here...
TOP
Sportkleding

ICIW: stoere sportkleding voor dames en heren

Ben jij opzoek naar sportkleding van hoogwaardige kwaliteit, sportkleding die squatproof is en sportkleding die ook nog eens fashionable is? Check dan eens de kleding van ICIW waarvoor ik jou ook korting mag geven!

Hippe sportkleding van goede kwaliteit

Ruim 5 jaar geleden, na de geboorte van mijn oudste, ben ik begonnen met sporten en kocht ik bij ICIW (afkorting voor I CAN I WILL) mijn eerste sportlegging. Ik was opzoek naar stoere en hippe sportkleding. En vooral naar een sportlegging met een hoge tailleband, omdat ik nog steeds een buikje van mijn zwangerschap had. Belangrijk was ook dat die legging goed bleef zitten met hardlopen. Ik kocht er een met een panterprint. Deze panter print legging heeft een touwtje, waardoor je de legging aan kunt trekken en hij goed blijft zitten tijdens hardlopen. Hij is nog steeds mijn favoriet!

Lees ook: Hoe maak ik tijd om te sporten met kinderen

Sportleggings die squatproof zijn

Wat ik zelf ook heel belangrijk vind, is dat je kunt squatten met een legging zonder dat je ondergoed er doorheen schijnt. Bij de meeste leggings van ICIW is dit ook het geval, alleen bij de leggings met lichte kleuren en van stof (de Queen Mesh bijvoorbeeld die je hieronder op de foto ziet) moet je wel rekening houden met wat voor ondergoed je eronder aantrekt. Verder zijn de shorts ook echt fantastisch! Ze zijn high waisted en bedekken je billen goed! Ik heb serieus heel veel broekjes gehad waar net je billen onderuit kwamen en dat wil ik niet. Dat is bij deze dus echt niet het geval. De shorts zijn ook weer voorzien van een touwtje, zodat je lekker kunt bewegen zonder afzakkend broekje.

Check hier de webshops voor de beste sportkleding tijdens je zwangerschap

Gek op sets

Het leuke van de sportkleding van ICIW is, dat je er een hele collectie van kunt aanschaffen. Shorts, leggings, tops, bh’s, etc! Je kunt lekker losgaan in dezelfde print of kleur. Dat heb ik gedaan met de Deep Navy collectie en daar ben ik zo blij mee! Voor mezelf had ik een complete set, maar voor de man heb ik ook shorts in dezelfde kleur kunnen bestellen, want je weet: twinning is winning! De kleding valt trouwens op maat! Tenzij anders vermeld staat op de website bij het product. Ik ben 1.73 m en draag maat S.

Stoere sportkleding voor de man

ICIW is dus niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de man! En wat voor enorm fijne kleding is dat! Ik bestelde voor mijn man ook onlangs een aantal broeken en shirts en hij woont er in. Ook als hij niet sport draagt hij het graag. Het is gewoon zo’n fijne stof! Je kunt dus samen in dezelfde kleuren sporten, maar er zijn ook veel andere opties.

15% korting voor jou!

Ben je nu ook enthousiast geworden, ben je opzoek naar stoere sportkleding voor jou of voor je partner en heb je zelf al wat moois gespot bij ICIW in de webshop? Dan krijg je met code MOMONTOP15 15% korting op ICIW. Mocht je vragen voor mij hebben over de producten, kun je een reactie achterlaten onder dit berichtje, of me mailen op info@momontop.nl

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.