Search here...
TOP
Winactie

-GESLOTEN- Cheatday met Domino’s + WIN 50 euro aan pizza-tegoed!

Elke dag doe je zo je best om fit te zijn en te blijven. Je zorgt ervoor dat je vitaal blijft door genoeg te bewegen en gezond te eten, maar af en toe mag je ook eens ongegeneerd cheaten met een heerlijk stukje pizza van Domino’s. Ook dat is balans!

Als we bestellen, bestellen we goed

Onlangs plaatste ik al eens de Snack-Tag, waar ik mijn guilty pleasures uitte op het gebied van snacks. Ik kan dus echt heel erg genieten van een snack op zijn tijd, daarom bestelde ik laatst weer pizza bij Domino’s pizza. Over de pizza hoef ik nooit te denken als ik bestel. Mijn favoriete pizza is de pizza ‘Pulled Beef Meatlovers’. Oh man, deze is echt hemels!  De kinderen zijn meer van de pizza Hawaï, dat komt door de ananas erop, lekker zoet! Natuurlijk bestellen we altijd online, want ik woon in een gat en het is 20 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde Domino’s en daar heb ik zelf niet zoveel zin in. Nee, voor mij is het echt een avondje heerlijk lui voor de TV eten met een leuke film op serie op.

Domino’s: voor ieder wat wils

Mocht je niet zo’n meatlover zijn als ik, geeft dat niets. Domino’s heeft ook vegetarische pizza’s. Je kunt op de website van Domino’s heel makkelijk een filter instellen, zodat ze direct tevoorschijn komen. Dat werkt ook zo met de glutenvrije pizza’s. Alle ingrediënten die worden gebruikt op de pizza’s zijn 100% geur-, kleur- en smaakstofvrij.

Niet alleen pizza’s

Als ik bestel bij Domino’s, bestel ik dus voornamelijk pizza, maar je kunt er veel meer bestellen. Zo werd ik door een vriendin erop geattendeerd dat het kaneelbrood met bijbehorend sausje wel heel erg lekker is, dus die bestelde ik mee de laatste keer en ze had gelijk! Er zit een sausje bij wat lijkt op frosting voor op taart. Nou, één zo’n brood met een gezin van vier was dus niet genoeg. Binnen een paar tellen was alles op. Boe. Naast dit soort toetjes, kan je ook sandwiches of heerlijke bijgerechten bestellen.

Domino's CinnaStix

Win €50,- tegoed voor Domino’s

Loopt het water jou nu ook in de mond, na het lezen van al dit lekkers? Hou je vast! Want ik mag in samenwerking met Domino’s €50,- tegoed weggeven! Whaaaaaa! Daar kan je aardig wat van bestellen hoor! Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Volg Mom on Top op Facebook, tag iemand eronder die ook gek is op pizza
 2. Vertel mij welke pizza jouw favoriet is in een reactie onder dit artikel
 3. Duimen maar!

Deze winactie loopt van 16 t/m 30 maart. Op 31 maart wordt de winnaar bekend gemaakt in dit artikel.

Gefeliciteerd Betty! We hebben jou een mail gestuurd, want jij hebt deze giftcard ter waarde van 50 euro gewonnen! Eetsmakelijk!

|Dit artikel bevat een samenwerking met Domino’s Pizza. De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Domino’s Pizza.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

43 COMMENTS

 • Kristel Gubbels-Daemen

  Wow hier kan ik mijn gezin erg blij mee maken. Zelf vind ik pizza fungi altijd heerlijk lekker met champignons.

 • Elke

  Wat leuk!! Mijn all time favorite is Hawaï ????

 • Kimberly

  Oeps ik bestel eigenlijk altijd bij de concurrent tegenwoordig. Maar vroeger hadden ze een hele lekkere pizza met carbonara. Yummie maar die werd aangepast en was minder lekker. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die pulled beef pizza want dat klinkt wel heel goed!
  Kimberly onlangs geplaatst…Review | OrganiCup in combinatie met een spiraalMy Profile

 • Tessa

  Wat doe je me aan?! Pizza is onze lievelings. Op vakantie on Italië eten we letterlijk elke dag wel pizza. Ik bestel altijd voor mezelf de shoarma pizza, lekker met knoflooksaus. Of dr peproni. De mannen eten altijd margatita, lekker saai.

 • Marange Krouwel

  Yum yum yum….wat een heeeeeerlijke actie! Mijn favo, pizza is de veggie pizza, maar wel met ansjovis..hihi…zo lekker knapperig en zout! Fingers crossed

 • Manon

  OMG ik ben dol op pizza!!!!

  Ik kies eigenlijk als we bestellen altijd een ander omdat de keuze reuze is… ik hou van veel verschillende smaken… geiten kaas, vis, veel groente, enz…

  Dit zou dus zeker een leuke gelegenheid zijn om nog meer smaken te proberen ????

  Dus ???????????????????????? Maar!!!

 • Arlette

  Ik neem vrijwel altijd half/half, omdat ik nooit kan kiezen! Er zijn zoveel pizza’s lekker! Ik neem vaak in ieder geval creamy bacon. Ook is dat kaneelbrood heel lekker! ????

 • Arlette Rodermond

  Ik neem vrijwel altijd half/half, omdat ik nooit kan kiezen! Neem eigenlijk altijd wel de helft creamy bacon. De andere helft veranderd steeds, maar wel alles met extra champignons! ???? Ook dat kaneelbrood is heel lekker!! ????

 • Marian Zw

  Wat een heerlijke prijs, misschien gek maar ik eet mijn pizza zonder kaas! En dan het liefste met gamba’s of een met kip en avocado, handje rucola erop, heerlijk

 • ilsiee prins

  Oeiiiiii jammie jammie! ???? Wat een heeeeeerlijke winactie zeg!!! Fantstisch dat je dit organiseert voor de lezers van je blog… Mijn favoriete pizza… Pizza Salami! ???? Hawai is favoriet van de kids.. Wat zal het superdeluxe zijn om een keer eten te mogen bestellen! Normaal hebben we hier geen budget voor, dus dit zal echt een enorm feestje zijn!! ???? Heb mijn vriend op FB getagd hihihi.. zal echt heeeeeel leuk zijn voor ons gezinnetje.. Laatst trouwens zelf nog pizza gemaakt met de kids, ideaal want zo kan iedereen zijn favoriete lekkers erop doen.. Zie dat je daar ook bepaalde extra’s kunt kiezen en zo ongeveer je eigen pizza kan samenstellen, dat word smullen!
  Groetje Ilsiee

 • Marian B

  Mjammie, dat is niet mis! Ik hou van afwisseling, maar de funghi is zeker een van mijn favorieten.

 • Liesbeth

  Mmmmmmmm….. favoriet hier is de creamy spinach! Superlekker op een cheatday!i

 • Naomi Verdel

  Even wachten nog… P I Z Z A !!!!
  Uiteraard ga ik voor de funghi pizza maar ik ben bereid in samenwerking met deze leuke eet tegoed om ook andere varianten proberen.. want nu ik zwanger ben is pizza een musthave!

 • Sigourney

  Oh dit is echt een winactie naar mijn hart! Ik doe natuurlijk maar al te graag mee.

  Mijn favo Domino’s pizza is de helft hot & spicy de helft Hawaï zonder ham met champignons!!

  Pizza is life.

 • Sharon de Ridder

  Mijn favoriet is de veggie-pizza! Lekkere groenten, zo voelt het niet als cheating ????

 • Sabine Bientje

  Mijn dochter zou heel graag eens een pizza willen bestellen. Iets wat ze nog nooit gedaan heeft omdat het gewoon te prijzig is met vier grote eters ???? Met dit tegoed mag ze haar goddelijke gang gaan en maken we er gewoon een mega gezellige familie avond van met pizza en toetjes en een leuke film om het compleet te maken ????????

 • Sandy

  Van de kids is het pizza shoarma. Ik zelf ga voor de bolognese????

 • Ling

  Mijn favoriete pizza is fungi. Lekkere pizza’s hebben ze bijj Domino’s en lang geleden dat we daar pizza’s hebben besteld. Binnenkort is mijn man jarig en ik zou ons gezin willen verrassen.

 • Lianne

  Pizza met heeeel veeeel kaas!!! Love it!

 • Youssra Had.

  Ik vind het mega tof dat zo’n samenwerking hebt geregeld. Morgen is mijn vader jarig. En hoop dat geluk heb hem paar weken na zijn verjaardag kan verassen met een doos. En mijn ma en sis. Ik wil ook super graag pizza feest halen en dit alles komt goed uit. Je bent een topeer!

 • Tips voor Papa’s

  Deze kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan! Favoriet hier zijn Chicken Kebab en de Perfect Pepperoni ????????????
  Tips voor Papa’s onlangs geplaatst…Carnaval: zoektocht naar de perfecte outfit voor je kind(eren)My Profile

 • yous

  ik vind zo erg tof. Zoals al liet weten onder je fb post. Als ik win hou ik een pizza feestje maak vriendinnen ermee en iedereen die verdient. Want sommige pizza’s zijn erg prijzig en daarom wil zoveel mogelijk lieve en tofe mensen ermee blij maken. Buren en tante uit frankrijk die binnenkort komt. PIZZA VOOR IEDEREEN IS MIIJN NIEUWE MOTTO!

 • Eva

  Ik doe altijd half half !! Half perfect pepperoni en half chicken supreme met hickory bbq saus ❤️❤️ Allebei zo lekker, ik kan nooit kiezen!!

 • Kirsten

  Super leuke actie ! Zeker voor vrouwen met drie stiefkinderen die de oren van mijn hoofd eten ???? zelf ben ik niet zo dol op pizza maar het kaneelbroodje lijkt me een interessante optie ???? en wat is er nou leuker dan anderen verrassen? ♥️

 • Thirza

  Ik eet eigenlijk noooooooit pizza bij Domino’s maar echt altijd Chicken Strippers met BBQ saus, Potato Wedges met mayo (hun bieslooksaus van vroegâh was goddelijk maar die hebben ze helaas niet meer ????) en uiteraard Cinnastix met Sweet Vanilla Royal Icing. Soms nog wat poffertjes erbij, lekkere buffalo wings of wat pizza rolls of cheesy bread.. (ik hou nu op, hongerrrrrr????) En mijn man standaard een Pizza Shoarma met lots and lots of knoflooksaus.

 • Fleur

  We zijn met het hele gezin dol op pizza. Ik bestel altijd de mix-grill

 • Jamie Brouwer

  Wij zijn momenteel pizzadeeg en saus aan het maken voor verse pizza’s.
  Ik hou van goed belegde pizza’s met olijven en salami ❤ laatst de pulled beef pizza op van domino’s die was super ????
  Krijg al honger….

 • Anja

  Tja, met een huis vol pizza lovers moet ik hier wel aan mee doen ???? Mijn favoriete pizza is pizza met tonijn, maar ik lust op het gebied van pizza wel veel (geldt ook voor de rest van het gezin)

 • Claudia Diependaal

  Ik ben ook meer van de Hawaï. Maar de pulled beef eten we zo ook wel eens. Dus die zou ik graag dan proberen mocht ik winnen. Dat gaat er hier wel in met 2 pubers.

 • Lieke van Veen

  Pizza tegoed van Dominos is altijd goed!
  Dominos pizza’s zijn mijn favoriet. Ik bestel meestal de Pizza Veggi zonder spinazie, broccoli en champignons en laat er bacon op doen.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Mieke Stam

  the perfect pepperoni, met extra salami, verse tomaat en olijfjes, dat is mijn favo smaak! sinds kort hebben we een Domino’s in het dorp en ik ben al helemaal verslaafd ????

 • sarah

  ik wil graag deze bon maar, niet voor mezelf voor een kennis van mij. Ik ken een gezin die niet bepaald breed heeft en zich dus niet zulke dure pizza’s kan veroorloven. Want bij de aldi etc zijn ze goedkoper. Het lijkt mij geweldig om hun blij te maken met deze bon en natuurlijk samen pizzaatje met hun eten. Vooral vegetarische pizza zijn een favoriet

 • Fanny Massop

  Mijn favoriete pizza is de chicken kebab! Een goede combinatie tussen pizza en kebab.. de ultieme cheatday ????, vrijdag mag ik weer!!

 • Viv Schobben

  Mijn zoon van 7 riep net “pizza salami!” haha hij is er gek op! Zelf vind ik een pizza met tonijn, rode ui en wat ruccola overheen echt genieten! En och zo heeft iedereen hier in huis wel een eigen voorkeur. Het zou toch een super gave verrassing zijn (zeker voor de kids) als ze zelf eens een pizza mogen bestellen online en dat de pizza man deze dan op zijn brommertje mag komen brengen. Dat zien ze weleens op tv maar nog nooit in het echt. Voor de pizzamonsters in huis (groot en klein) waag ik heel graag een kansje. Dat wordt een avondje genieten met een hoofdletter G dat is één ding dat ik zeker weet!

 • Myrthe

  Mijn favoriete pizza is denk ik cheese-onion.
  Ik heb geen FB, maar ik ben je nu wel gaan volgen op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.
  Ik hoop dat dat ook als deelname mag tellen :).
  Meestal (als we een keer pizza eten) dan is dat diepvries pizza, maar een echte domino’s pizza kan daar natuurlijk niet aan tippen ;).

 • Patricia Paling

  Oehhh…pizza creamy bacon! ???? Dat is wel heel erg lang geleden! Zou super zijn als we daar eens een keer kunnen bestellen! ????????

 • Marina

  Ohhh. Lekker! Mijn favoriete pizza is de Hawaii. Heerlijk! Vooral in het weekend ????

 • Anita te Gussinklo

  Heerlijk, ik doe graag mee.

 • Jolijn

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans (:
  Ondanks alle verschillende en heeerlijke soorten pizza van Domino’s blijft mijn favoriet toch echt de eeuwige klassieker: De Margaritha.

 • Laura Kolthof

  Ik ben gék op domino’s pizza. Perfect Pepperoni is mijn lievelings pizza. Mijn zoon wil altijd Pizza Funghi en mijn man wisselt graag van smaak.

 • bodyl oosterholt

  Pizza, mijn absolute lievelings eten, mmm!
  Ik houdt erg van gorgonzola op mijn pizza, dus meestal bestel ik een pizza en add dat als extra topping Gorgonzola ????
  Maar soms een “gewone” pizza salami is ook heerlijk!

 • Sandy

  Pizza bolognese! Jammie!????

 • Betty

  Ik doe heel graag mee. Met 2 kids en een man die fulltime werkt, heb ik niet altijd tijd (en zin) om te koken. Zo’n dominos tegoed komt dan heel goed van pas!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.