Search here...
TOP
Food Health

Even voorstellen: team member en diëtist Esmee!

Trots om jullie te vertellen dat Mom on Top er vanaf vandaag een vaste gastblogger bij heeft: Esmee! Esmee is diëtist. Zij zal jullie voorzien van heerlijke recepten en beantwoordt al jullie prangende vragen over voeding.  Ze zal zich natuurlijk eerst even aan jullie voorstellen;

Hi! Ik ben Esmee Marsé. Een 27 jaartjes jonge diëtist uit Zwijndrecht (Zuid-Holland). Ik ben uitgekozen om het superleuke team van Mom on Top te komen versterken met onder andere lekkere receptjes, handige tips en hacks en leuke blogs over voeding en gezondheid.

Zelf ben ik nog geen ‘mom’ -tenzij je mijn zwarte en oranje poezenbabies mee wilt tellen…-, maar het staat zeker wel op de planning voor de nabije toekomst. Als het me gegund is, kan ik jullie dus misschien ooit meenemen tijdens mijn reis naar het mamma-zijn.

Eigen diëtistenpraktijk

Ik heb mijn eigen praktijk (ook in Zwijndrecht), waar ik ook een hoop mamma’s en mamma’s-in-spé mag begeleiden naar een gezonder eet- en leefpatroon. De grootste fout die veel moeders maken, is dat ze voor alles en iedereen zorgen en zichzelf een beetje vergeten hierdoor… Niet doen dames! We hebben onze me-time hard nodig. Daarnaast zie ik ook een hoop jonge kinderen die lekker moeilijk doen met eten: die proberen we natuurlijk te slim af te zijn!

Stel je vragen!

Heb je vragen over voeding? Bijvoorbeeld hoe je gezond kan blijven eten tijdens je zwangerschap of hoe je je kinderen aan de groente krijgt? Stel ze dan via dit formulier of plaats een reactie onderaan dit artikel. De leukste vragen beantwoord ik in een Q&A!

 

Heel veel leesplezier!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

7 COMMENTS

 • Merel

  Leuk! Veel plezier met schrijven en leuke toevoeging aan het team. Ik hou me aanbevolen voor tips voor moeilijke eters ????
  Merel onlangs geplaatst…Peuters | Dit vertelt niemand je over de peuterpuberteitMy Profile

 • Balou

  Ben zelf ook geen mama, maar lekkere recepten kan iedereen gebruiken… jummie!

 • Marjolein Goedhardt

  Welkom en je hebt gelijk, moeders moeten zichzelf vooral niet vergeten! Met een goede voeding kun je de hele wereld aan

 • Fleur

  Leuk dat je het team van Mom on Top komt verstreken. Ik ben erg benieuwd naar al je bijdrage

 • Judith

  Leuk, ben benieuwd naar al je tips!

 • Jamey

  Wat leuk. Ik ben enorm benieuwd naar je blogs.

 • Ingrid

  Wat leuk. Ik ben benieuwd naar al je tips

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.