Even voorstellen: team member en diëtist Esmee!

Even voorstellen: team member en diëtist Esmee!

Trots om jullie te vertellen dat Mom on Top er vanaf vandaag een vaste gastblogger bij heeft: Esmee! Esmee is diëtist. Zij zal jullie voorzien van heerlijke recepten en beantwoordt al jullie prangende vragen over voeding.  Ze zal zich natuurlijk eerst even aan jullie voorstellen;

Hi! Ik ben Esmee Marsé. Een 27 jaartjes jonge diëtist uit Zwijndrecht (Zuid-Holland). Ik ben uitgekozen om het superleuke team van Mom on Top te komen versterken met onder andere lekkere receptjes, handige tips en hacks en leuke blogs over voeding en gezondheid.

Zelf ben ik nog geen ‘mom’ -tenzij je mijn zwarte en oranje poezenbabies mee wilt tellen…-, maar het staat zeker wel op de planning voor de nabije toekomst. Als het me gegund is, kan ik jullie dus misschien ooit meenemen tijdens mijn reis naar het mamma-zijn.

Eigen diëtistenpraktijk

Ik heb mijn eigen praktijk (ook in Zwijndrecht), waar ik ook een hoop mamma’s en mamma’s-in-spé mag begeleiden naar een gezonder eet- en leefpatroon. De grootste fout die veel moeders maken, is dat ze voor alles en iedereen zorgen en zichzelf een beetje vergeten hierdoor… Niet doen dames! We hebben onze me-time hard nodig. Daarnaast zie ik ook een hoop jonge kinderen die lekker moeilijk doen met eten: die proberen we natuurlijk te slim af te zijn!

Stel je vragen!

Heb je vragen over voeding? Bijvoorbeeld hoe je gezond kan blijven eten tijdens je zwangerschap of hoe je je kinderen aan de groente krijgt? Stel ze dan via dit formulier of plaats een reactie onderaan dit artikel. De leukste vragen beantwoord ik in een Q&A!

 

Heel veel leesplezier!

Mom on Top | Getrouwd | Moeder van twee jongens | Hardlopen | Bootcamp | Yoga

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: