Search here...
TOP
Beauty

Go With The Glow met de Goodiebox

Er bestaan echt heel veel verschillende boxen tegenwoordig, dus welke er bij je past is vaak wel een zoektocht. Van groenteboxen, fitboxen, gezonde boxen en make-up boxen. Ik heb er dus al veel geprobeerd en ben nu bij één van de leukste boxen terecht gekomen. Een die echt een pure verwennerij is, namelijk de Goodiebox. Wat er in zit? Kijk mee!

Glow met Xelly Cabau van Kasbergen

Voor mij is het de eerste keer dat ik de Goodiebox probeer. Ik zag het op social media en bij vriendinnen steeds voorbij komen en was echt heel erg nieuwsgierig naar de producten. Een Goodiebox vol leuke verzorgingsproducten, zoals make-up en andere verzorging zag ik echt wel zitten. Zelf koop ik niet meer zoveel make-up, omdat ik er weinig tijd voor heb en ik heb ook werkelijk geen idee welke producten ik zou moeten aanschaffen. Daarom is zo’n box echt een uitkomst.

Je kunt dus een abonnement nemen op de Goodiebox. Het kost per maand maar €19,95 en de box heeft een waarde van minimaal €65,-. Niet gek toch? De producten worden zorgvuldig samengesteld en je krijgt ook een productlijst mee, waarin je kunt lezen wat het product doet en leuke tips. Deze maand is de box extra speciaal, want deze is samengesteld door Xelly Cabau van Kasbergen! Zullen we hem gaan uitpakken?

Furr 3D Faux Mink Lashes

Vorige maand heb ik mijn wimpers laten lashliften en dat ging een beetje mis. Ik bleek allergisch te zijn voor de wimperverf of voor de peroxide, dus brandde zowat mijn oogleden eraf en heb daarna een dag rond gelopen alsof ik op mijn ogen geslagen was. Beter dat ik dus niet meer aan dat soort dingen begin. Valse wimpers daarentegen zou ik nog wel kunnen proberen. Deze zijn zelfs vegan en kun je tot 10x hergebruiken.

Rituals Miracle 3-in-1 Mascara

Deze zat vorig jaar toevallig ook in mijn Rituals adventkalender en was er erg blij mee. Gewoon een simpele mascara waarmee je volume, lengte en krul krijgt.

ModelCo Bullet Lipstick

Sinds ik dus lip fillers heb, vind ik het enorm leuk om lipstick te dragen en experimenteer ik hier wat vaker mee. Deze kleur is echt heel mooi. Niet te rood en niet te roze en je kunt gaan voor zowel een subtiele- als een partylook.

LASplash Cosmetics Wickedly Divine Eyeliner

Dit is eens een leuke eyeliner zeg! Geen zwarte, maar roze glitter. Helemaal leuk met de feestdagen in aantocht. Je kunt deze ook gebruiken als oogschaduw bijvoorbeeld. Spread the sparkle baby!

My Jewelry Pearl Hairclip

Oke, ik ben niet zo erg handig met mijn haar en het maken van diverse kapsels, dus ik weet niet of dit mijn ding is. Geen idee wat ik ermee zou moeten, maar het ziet er wel feestelijk uit.

de_CURE Nº L1FT Instant Correcting Serum

Deze komt als geroepen, sinds mijn serum eigenlijk net op is gegaan en ik hou van een goed gehydrateerde huid, dat voelt namelijk zo lekker. Dit is een serum en primer in één. Dus je make-up blijft perfect zitten na deze.

Essentials by Goodiebox Face Mist

Ook zo heerlijk hè, face mist. Dit spray je dus ook op voordat je gaat make-uppen. Je make-up blijft dan beter zitten en je krijgt een mooie gloed over je gezicht. Nou, ik kom voorlopig mijn badkamer niet meer uit!

Wil jij deze Goodiebox ook?

Of wil je er één cadeau doen, voor Sinterklaas of voor kerst bijvoorbeeld? Scoor je echt punten mee trouwens. Gebruik dan deze link, hier kun je alle informatie vinden en jouw box scoren. Heel veel plezier!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.